Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva

Haku löysi 1 tuloksen

Jussi*M
helmi 5, 2020, 20.30
Keskustelualue: Dojang
Aihe: Uusi Hanmoodon tyylisuunta aloittanut toimintansa
Vastaukset: 10
Luettu: 9379

Uusi Hanmoodon tyylisuunta aloittanut toimintansa

Onneksi olkoon rohkeasta päätöksestä ja menestystä uudelle tyylisuunnalle.

Täytyy sanoa että historia toistaa itseään, ja tämä on nyt miun laskujen mukaan kolmas kerta kun ryhmä harrastajia irtautuu Hwangin porukoista. Itse olin mukana kahdessa "splitissä", ensin nuorena keltavöisenä taekwondon harrastajana ja myöhemmin Hoi Jeon Moo Soolin ekana danina.
En nyt tarkkaan muista taekwondon kuvioita, mutta eron jälkeen oli Suomen Taekwondoliitto sekä Hwang-vetoinen Taekwondo Unioni.
Hojiksen kohdalla homma meni muistaakseni useamman nimenvaihdoksen kautta. Ennen eroa monimutkainen nimi hoijeonmoosool muutettiin Tolkidoksi. Sen jälkeen tuli ero, jossa Hwangeista eronnut ryhmä perusti Suomen Tolkidoliiton. Tässä vaiheessa Hwangin porukka otti takaisin nimen hoijeonmoosool. Myöhemmin Suomen Tolkidoliitto aloitti yhteistyön australialaisen mestarin Geoff Boothin ja Kwan Nyom Hapkidon kanssa. Tämän myötä harjoiteltava laji muuttui Kwan Nyom Hapkidoksi kokonaan.

Mites, onko Borealiksella ajateltu mahdollisia ulkomaan yhteistyökuvioita vielä, vai katsotaanko nyt ensin asia kerrallaan?