Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva

Haku löysi 1 tuloksen

Jussi*M
touko 23, 2007, 20.26
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Puristusvoima
Vastaukset: 142
Luettu: 26890

bob kirjoitti: Juu onhan tuo tärkeää, kun ajattelee sitä, että pitää puristaa täysillä niin että voi pitää käsiä muuten rentoina.
Tehkääpäs näin... onnistuu ihan kotioloissakin.

Seistään vastakkain suorana normaalissa karaten "yoi" asennossa siten että toisella on sormet nyrkissä muuten mutta etusormet suorina. Toinen ottaa näistä etusormista lujasti kiinni siten että sormet jäävät nyrkin sisään... Puristetaan niitä sormia voimakkaasti "niin lujaa kuin jaksaa". Se jonka sormet ovat nyrkin sisässä, heiluttaa käsiään ja tämä puristaja pyrkii pitämään otteensa yhtä tiukkana kummassakin kädessä. Puristaja pyrkii kuitenkin rentouttamaan hartiansa täysin... ainoastaan puristavat nyrkit tiukkoina. Pari heiluttelee edessä puristajan käsiä edestakaisin ja puristaja keskittyy rentoutumaan täysin niin että kädet seuraavat "ilman mitään vastusta". Jos hartiat tai kädet ovat jäykät tämä menee pieleen ja heiluttaja huomaa tämän kyllä vaikka ei mitään treenannut olisikaan...

Oikein tehtynä heiluttajasta tuntuu kuin puristajalla olisi "kädet olkapäistä irti" mutta silti sormet ovat tiukassa puristuksessa.

Selkiskö? ;)