Nyt voit liittyä etupotkijaksi näppärästi ja nopeasti PayPalin kautta tästä linkistä. Tukemalla Potkua pidät sivustoa pystyssä. :)

Kuva

Haku löysi 6 tulosta

Andy
touko 27, 2019, 16.19
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Ido Portal
Vastaukset: 20
Luettu: 8364

Ido Portal

Tämä asia selviää lukemalla ketjun ensimmäisen viestin.
Andy
touko 27, 2019, 13.19
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Ido Portal
Vastaukset: 20
Luettu: 8364

Ido Portal

Ido Portal on tulossa Suomeen kesäkuussa. Kahden päivän seminaari kustantaa 650€.

Andy
helmi 8, 2016, 00.07
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Ido Portal
Vastaukset: 20
Luettu: 8364

Ido Portal

Jasse kirjoitti: Itseäni kyllä kiinnostaa Ido Portalin jutut, mutta en vain hahmota miten ne eroavat näistä muista "luomu-liikunnoista". Se voi hyvin olla että Ido on alansa paras. Ainakin tämän hetken hypetetyin.
Tämä on nimenomaan se juttu joka tässä hämmentää. Kaikki ovat varmaan sitä mieltä että tämä kehohallinta tai movement tai miksi sitä sanoo on hyvä juttu urheiluun. Sekin uskotaan että Ido Portal on hyvä opettamaan sitä.

Mutta miten hänen tarjontansa nyt jotenkin perustavanlaatuisesti poikkeaa kaikesta muusta alan tarjonnasta? Jos googletan "movement training" niin sieltä tulee vaikka mitä tarjontaa. Miksi kannattaisi valita juuri Ido Portal ja mitä sellaista hän voi antaa mitä muut movement-gurut eivät voi?
Andy
helmi 7, 2016, 18.21
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Ido Portal
Vastaukset: 20
Luettu: 8364

Ido Portal

JonisS: Siis en missään nimessä halua väheksyä erilaisten kehonhallintaharjoitusten merkitystä. Jos puhutaan huippu-urheilusta niin niitä pitäisi ilman muuta tehdä. Mutta tähän liittyy mielestäni se että se kehonhallinnan harjoittelu pitäisi aloittaa suhteellisen nuorena. Jos meinaa teini-iässä aloittaneena pärjätä maailman huipulla niin olisi suotavaa jo olla jonkinlaista urheilutaustaa tai se kirkkain huippu jää saavuttamatta.

Itse en tosiaan saa kuin kuperkeikan eteenpäin, taaksepäin tehtynä se on jo ylivoimainen mistään kärrynpyöristä puhumattakaan. En kuitenkaan potkunyrkkeilyä aloittaessani rytynyt kehittämään kehonhallintaa ja tähän on selkeä syy. Aloitin 27-vuotiaana eli todella yli-ikäisenä. Tällöin lajitekniikoiden, kestävyyskunnon ja kehäosaamisen kehittämisellä oli jo kiire ja jos olisin lähtenyt rakentamaan liikunnallista perustaa en olisi varmaan ikinä päässyt kisoihin asti puuttuvan lajiosaamisen takia. Toki alusta alkaen oli selvää että koordinaatio-ongelmat rajoittaisivat pärjäämistä mutta niillä korteilla mentiin mitä kädessä oli ja itseasiassa veikkaan että kolmella yleisen sarjan SM-kullalla olen sinua menestyneempi urheilija. ;)

Mitä Ido Portalin opetukseen tulee niin tietenkään joku BJJ-opettaja ei voi opettaa sinulle kauheasti uutta yhden leirin aikana. Eikä kukaan potkunyrkkeilyopettaja voi leirillä opettaa minulle kovin paljon uutta. Näin siksi että kyseessä on se oma laji josta jo tietää paljon ja on ihan eri tasolla kuin noissa kehonhallintatreeneissä. Siksi edistyminen on paljon hitaampaa.

Pitäisi verrata siihen miten vaikka joku karateka kokee BJJ-leirin kun ensimmäistä kertaa pääsee hyvän opettajan johdolla kokemaan miten pitäisi painia. Tällöin sitä uutta juttua tulee valtavasti ja "tekee hyvä nöyrtyä ja huomata" mitä kaikkia asioita painissa on mitä ei tiedä.

Tai sitten verrata siihen mitä Ido Portal pystyy opettamaan kilpavoimistelijoille tai sirkusakrobaateille. Varmasti jotain tai ehkä paljonkin mutta eihän se kokemus heille tietenkään ole sama kuin henkilöllä joka ei ole koskaan tehnyt kehonhallintaharjoituksia.

Kehonhallintaharjoitukset eivät kai kuitenkaan ole mikään kauhean uusi juttu kamppailu-urheilussa ja esim. painissa niitä tehdään ihan päivät pääksytysten. Pystylajeissa niitä tehdään mielestäni turhan vähän mutta toisaalta esim. korkeat potkutekniikat ovat jo eräänlaista kehonhallintaharjoittelua itsessään.
Andy
helmi 7, 2016, 13.00
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Ido Portal
Vastaukset: 20
Luettu: 8364

Ido Portal

En näe oikein järkeä verrata Ido Portalia BJJ-opettajiin. Kuinka hyvin Ido osaa opettaa Von Flue -kuristuksen puolustamista?

Enkä sinänsä epäile etteikö Ido olisi hyvä opettamaan noita liikkumisjuttuja. Ihan varmaan on ja takuulla hänellä olisi paljon annettavaa kenelle tahansa kamppailu-urheilijalle. Alkaen minusta joka osaan juuri ja juuri tehdä kuperkeikan.

Mutta minusta oleellisempaa on että onko hänellä jotain totaalisesti erilaista annettavaa kuin vaikka nyt Compactfitin kavereilla, jotka myös tarjoavat movement-opetusta? Idon leiri on hyvin kallis, 675$ kahdelta päivältä. Mikä on se lisäarvo jonka saan ostamalla nimenomaan Ido Portalin koulutusta tuolla summalla verrattuna siihen että maksaisin saman rahan vaikka Compactfitille, josta saisin määrällisesti paljon enemmän treeniä?

http://www.compactfit.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Andy
tammi 6, 2016, 00.00
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Ido Portal
Vastaukset: 20
Luettu: 8364

Ido Portal

Ido Portalille ei näemmä ole vielä omaa ketjua vaikka mies on ihan kuuminta hottia kamppalulajien oheistreenirintamalla ja käynyt Suomessakin.

http://www.idoportal.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/portal.ido/" onclick="window.open(this.href);return false;

[video][/video]

http://www.knowbody.fi/ido/handbalancing" onclick="window.open(this.href);return false;
The Ido Portal Method - Hand Balancing

Ajankohta

sunnuntai – maanantai 7.-8.6.2015 klo 10:00 – 18:00 (lounastauko välissä)

* Pidäthän molemmat päivät kalenterissasi tyhjinä, etkä varaa kotimatkoja, tapaamisia tai muita pakollisia menoja, sillä tapahtuma saattaa venyä pidemmäksi kumpanakin päivänä. Ido ja kumppanit eivät työskentele "kello kaulassa", vaan haluavat jakaa mahdollisimman paljon tietoa osallistujille tapahtuman aikana.


Opettaja

Ido Portal (idoportal.com/ido) tai Odelia Goldschmidt tai John Sapinoso (idoportal.com/tribe)
Yhteyshenkilö

Marko Grönholm, marko.gronholm@knowbody.fi
Paikka

CrossFit Box100, Satakunnantie 100, Turku


Osallistumismaksu

675,00 USD (Huom! Osallistumismaksun rahayksikkönä siis Yhdysvaltain dollari)


Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu sähköpostitse osoitteeseen marko.gronholm@knowbody.fi - paluuviestissä saat lisätietoja ja maksuohjeet. Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumismaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että tapahtuma ei jostain syystä toteutuisikaan.

Paikkoja workshopiin on rajoitetusti.


Workshopin sisältö

Balance - a lecture
The theory behind balancing - from basic physics and the relationship between gravity, the Center of Mass and moving objects to the physiology and anatomy of relevant structures in the human body for balance. Common myths, the reason why most people do not achieve a good Handstand in disciplines like Yoga, Pilates, Capoeira and more and more

Essential Joint Prep and mobility
Why it is irresponsible to let people practice handbalancing and inversions without these Joint Prep protocols, the Wrist Routine for healthy, durable and resilient wrists, how to increase shoulder mobility specific to the handstand and why many stretching systems fail with that and more

Beginner Level Static Positions
The Triangle, Crow, Headstand, Elbow Lever, QDR and their various variations and transitions. Alignment, muscle activation, cues, progressions and 'method to the madness'

The Handstand
The original Ido Portal Handstand method - the quickest, most time efficient, tested and proved thousands of times by students around the globe way to get to a proper, static, freestanding Handstand. Body Alignment Drills, Re-Balancing Drills, proper spotting mechanics and more and more coming together into... The Handstand Prescription - a fail safe method to learning to balance on your hands

Building Support Capacity
Protocols for developing Support Capacity for optimal practice and strong, stable and durable performance