Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Tero
loka 12, 2005, 12.49
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Asennoista
Vastaukset: 261
Luettu: 25253

sivarinlötkö kirjoitti: Minä ainakin olen oppinut aika pitkälti kaikki asiat mitä osaan pitkälti itse tekemällä, en opetuksella. Ei sitä tarvita kuin se idea alkuun.
Lötkö, tällä tarkoittanet että opit niitä tekniikoita oikeasti tekemään siinä sparrissa. Tuo ei kuitenkaan tarkoita että sitä ettetkö oppinut sitä oikeastaa opetuksella koska siihen opetukseen kuuluu se sparraus. Eihän mitään ikinä missään opiita siinä että opettaja vaan näyttää tai kertoo ainahan siihen liittyy omaa tekemistä (fyysistä/ajattelua). Tämän pitäisi olla itsestään selvää.
Tero
loka 2, 2005, 13.39
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Asennoista
Vastaukset: 261
Luettu: 25253

Bajissa päätä ei kyllä pidetä pystyssä matsatessa muuta kun noissa Tong Beimäisissä lyönneissä joissa sitä ulottuvuutta haetaan.
Mitä siihen kehon käyttöön tulee niin kyllähän ne hartiat pysyy rentona ja "elää" vaikka ne vähän kyyryssä onkin. Kyllä se voima saadaan välitettyä sieltä lantiosta muutenkin kuin selkä ihan suorana.