Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Geezer
touko 29, 2009, 22.46
Keskustelualue: Kenttä
Aihe: Ampuma-asetta vastaan - miten toimia?
Vastaukset: 329
Luettu: 77315

Ampuma-asetta vastaan - miten toimia?

Olis vetänyt sekin mummo suoraan käsilaukulla,jossa on pakka Havi-kynttilöitä,haulikko epeliä daijuun. Tulos OLISI ollut voinut olla toinen.Välillä noihin häröilijöihin voi se fyysinen palaute tehdä ihmeitä. Jossittelu on tietenkin aina NIIN helppoa ,mutta surkea tapaus kaikkinensa.
Itse oon kerran ollu pyssyn edessä,johon kirjaimellisesti heräsin. Ei ollu aikaa pestä rähmiä silmistä jos suu ei olis pelannu en tässä kirjottelis. Piippu otsalla, sängystä herättettynä ja aseenriistot ei ollut ekana mielessä.
Vaikea aihe kaikkinensa.Itse kyllä en jäisi ihmettelemään,jos kutina olisi oikeanlainen,täysillä päin ja seurauksista viis.

Viimeksi tänään joku tenukeppi uhosi metrossa lyövönsä kaikki levyksi. Olin tulossa treeneistä aika väsyneenä(huono kunto). Linnajutuista ja aseista höpisi ja vähän kattelin ,ettei käsi käy kukkapaidan kauluksen alla. Hetken toristuaan tuli heristelemään näköä päin. Nostin sedän käden ristiin,jottei pääse pahasti huitomaan takakädellä,toisella kädellä pidin omaa fillaria pystyssä. Pikku käskytyksellä meni perse penkkiin ja loppumatka lyötiin ylävitosia. Kerto koko elämän tarinansa, josta en saanu mitään selvää,tuskin jäin mistään paitsi.
Jälkikäteen mietin oisko tuo ees aseella osunu mihinkään,reppana.