Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 5 tulosta

Karpo
joulu 27, 2013, 20.41
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: Robert Helenius
Vastaukset: 280
Luettu: 68493

Heleniuksen paluu

http://www.hs.fi/urheilu/Karl Helenius ... 8114109301" onclick="window.open(this.href);return false;

Helenius on mennyt aikoinaan allekirjoittamaan yksin sopimuksen Saksaan lukematta sitä läpi. Kunnon kardinaalivirhe mennä yksin tuollaisiin tilaisuuksiin... Ei ole ensimmäinen eikä viimeinen kerta nyrkkeilyn saralla. Voi olla, että ura on paketissa lopullisesti.
Karpo
maalis 25, 2013, 13.43
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: Robert Helenius
Vastaukset: 280
Luettu: 68493

Heleniuksen paluu

Jorge kirjoitti: Pitäisiköhän tuomarien tarvittaessa olla rohkeampia pistämään erä tasan, jos se niin menee; sen sijaan, että väkisin yrittää pistää toinen voittajaksi?
Siinä taitaa olla dumareilla pelkona, että voi joutua etsimään toisen duunin nopeasti jos ei pysty erissä löytämään voittajaa. Yleensäkin tasurit ovat surkein ratkaisu promootion kannalta, varsinkin päämatsissa.
Karpo
maalis 25, 2013, 10.36
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: Robert Helenius
Vastaukset: 280
Luettu: 68493

Heleniuksen paluu

http://yle.fi/urheilu/nakokulma_miksi_h ... sa/6552227" onclick="window.open(this.href);return false;

Onhan se erikoista, että vain suomalaiset näkevät Sprottin voittavan.
Valitettavasti monien mielipiteisiin vaikuttaa Sarlinin ja Mäen selostus. Mäki arvosteli turhan rankalla kädellä Robbea, tosin ei ole oman tallin miehiä. Olisi selostuskin ollut pikkaisen erilainen.
Missään nimessä ottelu ei ollut parasta Robbea, mutta ottelun lopputuloksesta ei ole epäselvyyttä.
Karpo
marras 14, 2012, 22.15
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: Robert Helenius
Vastaukset: 280
Luettu: 68493

Heleniuksen paluu

Juhani K kirjoitti: Aiheesta en paljoakaan tiedä, mutta uskoisin että tekniikkaa on helpompi treenata kuin pituutta?
Ei Helenius mistään gigantismista kärsi kuitenkaan, ja kykenee mittaansa hyödyntämään.
Vaikeampi tämä tilanne olisi mielestäni, jos tekniikka olisi täysin hiottu (kuinka parannat? hiihtoliiton mehuilla?).

Ja jos sieltä se tappio tulee, niin miksi se on oltava uran loppu? Jos tässä maassa kelpaa vain maailmanmestaruudet, niin melko ihmeellinen asenne... kun yhden käden sormilla voitaneen laskea ketkä vetää tupaa täyteen nyrkkeilyssä.
Ei tappio ole uran loppu, sitten tulee vain paljon takapakkia rankingeissa. Siihen ei vaikuta mitä me suomalaiset halutaan, se vain menee niin. Vapaaottelussa ura ei muutamaan tappioon kaadu (jos ei sitten kaadu korkealta ja kovaa) :) . Mutta Robbella potentiaalia on MM-matsiin, ja vielä ns. kuninkuusluokassa.

Ja mitä Robben tekniikkaan tulee, niin jabi kaipaa lisää jerkkua, muuten näyttää hyvältä. Nyt pääsee lyhyet kaverit liian halvalla lähelle.
Karpo
marras 12, 2012, 12.27
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: Robert Helenius
Vastaukset: 280
Luettu: 68493

Heleniuksen paluu

Ralle Ryökäle kirjoitti: Tässä on nyt tullut se rajapyykki vastaan, johon asti pituusedulla ja ei niin hyvällä nyrkkeilytaidolla pääsee. Kyllähän tuo mustamies näistä enempi tekijä oli ja reilusti.
Jos hypoteettisesti ajattelee, että Robbe olisi ollut tuon kanssa saman pituinen ja saman painoinen, olisi homma ollut selvä ekan erän alussa.
Suorastaan v1tuttaa katsoa tätä vasemman suorana pitoa ja muodon vuoksi läpsimistä ja sitä kautta "voittamista".
Heleniuksen taso on myös pudonnut aika tavalla siitä mitä taannoin oli. Ikävä todeta, mutta titteliottelusta lienee turha tällähaavaa nähdä unta.

Siis jos Helenius olisi ollut samanpituinen ja painoinen, niin ottelutyyli ja taktiikka olisivat luultavasti hieman erilaisia.. Valitettavasti lähes kaksimetrisen ottelijan tyyli ei ole koskaan kaunista katseltavaa. Ei kai kukaan oleta, että Robben pitäisi lähteä iskujen vaihtoon läheltä? Toki voimaa voisi olla iskuissa enemmän, mutta luultavasti sekin puoli tulee kuntoon ennen Klitskoja. Mutta sanomalla Williamssia enemmän tekijämieheksi, niin kannattaa vertaila ottelulistoja. Kuinka monta kovaa nimeä Shermannilla on verrattuna Robben listaan?