Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 3 tulosta

Jiu-Jitsu
marras 1, 2022, 19.11
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Tositilanteita Suomesta ja maailmalta
Vastaukset: 139
Luettu: 40760

Tositilanteita Suomesta ja maailmalta

hänen pahoinpitelynsä on kustantanut yhteiskunnalle jopa puoli miljoonaa euroa
Tässä ei varmaankaan otettu huomioon niitä säästöjä, mitä Tomaksen pysäyttäminen toi yhteiskunnalle. Pohjimmiltaanhan tämä on sellainen SSMT-uutinen ja tuo esiin pahoinpitelyn positiivisia puolia. "Uhri" pääsi eroon väkivaltaisesta elämäntavasta, välit äitiin paranivat ja perusti vielä perheenkin.
Ennen vammaa Tomaksella oli ”aivan liikaa energiaa”. Hän uhosi, ryyppäsi ja hakeutui tarkoituksella tappeluihin.
Lokakuisena iltana vuonna 2012 Tomas heitettiin tappelun yhteydessä judo-otteella maahan. Pää sai kovan tällin. Hetkeä myöhemmin Tomas tappeli taas. Lyönnin seurauksena hän kaatui ja pää osui oksaleikkuriin.
Jos joka päivä pitää löytyä joku hakattavaksi, niin ennemmin tai myöhemmin osuu kohdalle joku joka ei käperrykään ekasta lyönnistä sikiöasentoon. Toivottavasti ei tullut turhan kovaa tuomiota kouluttajalle, kun yritti painimalla rauhoitella ennen kuin joutui lyömään levyksi.
Jiu-Jitsu
loka 31, 2019, 17.14
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Tositilanteita Suomesta ja maailmalta
Vastaukset: 139
Luettu: 40760

Katupainit

Laitetaan nyt tänne, kun Katupainia-ketju nimettiin jostain mystisestä syystä "Poliisin voimankäytöksi", vaikka ensimmäiset 170 sivua olivat yleistä rähinää. Marco de Wit esittelee jalkasaksia (1:45 eteenpäin), mutta parasta asiassa on Iltalehden raportointi.

Iltalehti kirjoitti:De Wit heijasi itseään puolelta toiselle ja saavutti eräänlaisen heiluriliikkeen, mikä puolestaan johti erikoiseen saksiotteeseen toisen poliisin jaloista. Poliisi kaatui, de Wit kaatui poliisin päälle ja kiinniotto jatkui vaaka-asennossa. Taustalla soi Kari Tapion kappale Olen suomalainen.

[valvoja]Tämän ketjun ensimmäisessä viestissä Mika kertoo tuosta nimeämismokasta. Tämä ketju on siis Katupainia ja valitettavasti iso osa tähän ketjuun kuuluvista viesteistä on väärässä paikassa.[/valvoja]
Jiu-Jitsu
loka 14, 2018, 20.39
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Tositilanteita Suomesta ja maailmalta
Vastaukset: 139
Luettu: 40760

Katupainit

flammee kirjoitti: loka 6, 2018, 20.38 Tässä videossa väitetysti madventuresin Tunna saa turpaan..
Eipäs linkitellä niitä fake newssejä tänne:
https://yle.fi/aihe/artikkeli/2018/10/0 ... malaisille
Niin ja koska Potkun sensuuri on huomattavasti Yleä tiukempaa, niin toisen sanan ("huomioheitukkasimme") joutuu linkistä muuttamaan käsin.