Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 3 tulosta

Jiu-Jitsu
loka 28, 2019, 20.08
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Viimeisin katsomasi elokuva
Vastaukset: 10914
Luettu: 778609

Viimeisin katsomasi elokuva

Terminator: Dark Fate

3+/5

Schwarzenegger ja Linda Hamilton pelastavat tämän kahden tähden rainasta kolme plussaksi, muut hahmot eivät juuri tuntemuksia herätä. Arnoldin hahmo on kirjoitettu ihan kivalla koukulla tarinaan mukaan, mutta muuten juoni on yllättävän yllätyksetön. Esimerkiksi se että
paljastus:
uuden tulevaisuuden "John Connor" (samoin kuin Kyle Reese ja kaikki muutkin Dark Faten ihmishahmot) onkin nainen oli katsojalle odotettavissa liki alusta asti - leffan tarina on käytännössä feministinen remake T1:stä.
Kokonaisuutena katsoessa tuli tunne, että tekijöiltä loppuivat ideat kun kaikki hyvät kohtaukset ja juonenkäänteet oli käytetty jo ekoissa kahdessa leffassa. Robotit ovat entistä hölmömpiä CGI-virityksiä ja juoni entistä epäuskottavampi, mutta häpeämättömällä ekojen leffojen kopioinnilla päästään ajoittain riittävän lähelle Terminator-fiilistä että kyllä tämä ihan katsottava oli.
Jiu-Jitsu
loka 24, 2019, 00.34
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Viimeisin katsomasi elokuva
Vastaukset: 10914
Luettu: 778609

Viimeisin katsomasi elokuva

Lasse Candé kirjoitti: loka 23, 2019, 09.39Paradoksaalisesti myös rumuutta välitetään usein taiteen kannalta paremmalla menestyksellä jos otetaan kaunis henkilö ja tehdään ulkonäölle jotakin millä viestitään rumuutta. Se pointti hyppää voimakkaammin silmiin jos niitä ärsykkeitä ei ole muita. Esim nörttejä rakennetaan usein jotakuinkin näin, oleellisesti kauniista ihmisistä.
Ehkä joskus tasa-arvo etenee niin pitkälle että rumia ihmisiä näyttelee rumat näyttelijät. Muutama sata vuotta sittenhän komeat valkoihoiset miehet yleisesti vetivät kaikki roolit, hahmon sukupuolesta tai etnisestä taustasta riippumatta. Esim. hahmon tumma ihonväri hyppää voimakkaammin silmiin kun afrikkalaiset kasvonpiirteet eivät ole häiritsemässä katsojaa.
Jiu-Jitsu
heinä 18, 2019, 04.05
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Viimeisin katsomasi elokuva
Vastaukset: 10914
Luettu: 778609

Viimeisin katsomasi elokuva

Kari Aittomäki kirjoitti: heinä 16, 2019, 05.41Stallonen näyttelyä aina haukuttiin
Kari Aittomäki kirjoitti: heinä 18, 2019, 03.25Sillämiehellä on hahmotusta ja osaamista, joka on nähtävissä kyllä.
Vaikka haukkumiset onkin vakiota.
Eikös tuo haukkuminen alkanut vasta 80-luvun puolivälin tusinatoimintojen (joihin Rocky IV osaltaan kuului) myötä? Tuolloin 70-luvun lopullahan esim. Roger Ebert vertasi Stallonea nuoreen Marlon Brandoon, ja Rockyn roolista tuli Oscar-ehdokkuuskin.

Siitä oli pitkä matka tähän: