Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Lasileuka
tammi 10, 2012, 20.14
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Vähähiilihydraattiset ruokavaliot
Vastaukset: 680
Luettu: 76834

Vähähiilihydraattiset ruokavaliot

L.K. kirjoitti: Onkohan mitään ruokavaliota/vast. ikinä näin vahvasti mediankin taholta yritetty iskostaa ihmisiin? Vai onko tämä vain aikamme ilmiö..?
Jaa-a, eipä tule näin äkkiseltään mieleen kun reilu vuosi sitten kävin tarkastuksessa jossa mitattiin korresteroolit ja muut suolinukan imukyvyt tms. Kolesteroli oli hyvissä rajoissa, eikä mitään statiiniraksuja tms. pillereille olisi tarvetta. Syön tietenkin voita ruisleivän päällä ja juon joka päivä maitoa kuin vasikka. Noh, vaikka mitään tarvetta ei olisi ollut, niin työterveyshoitaja/hoitsu alkoi höpisemään Benecol tuotteista ja kolesterolin hallinnasta, miten nämä Becelit ovat tosi hyviä kolesterolin hallinnassa jolloin meitsi oli siinä hieman huuli vinossa, että kuka näille tästä kissanrasvapropagandasta maksaa.

Onneksi suurin osa suomalaisista on niin metsäläistä etteivät tällaiset karppaus-benecol hömpötykset kauaa elä. Kannetaan vaan sitä voita ja kaljasalkkua kaupasta niissä Crocseissa ja haistatetaan etelän trendipelleille piut. :voipallo: