Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Tohtori Krabola
huhti 17, 2006, 13.09
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Venyttelyn eri tyypit
Vastaukset: 68
Luettu: 20092

Mika kirjoitti:
jkk kirjoitti:
Nykäiskää tapaamisessa hihasta, jos niikseen tulee...
Esittele vaan. Piti viime miitissä kokeillakki, mut unohtu.
Aattelinkin että ihan kuin olisin kirjoittanut tän ennenkin...:funtsii:
:D

Muistuta mua jossakin vaiheessa, vaikka vapaaosuuden alkaessa. Hyvin ehtii sparrailla sen jälkeen, tohon ei mee kuin muutama minuutti.
Mä voisin tulla myös katselemaan, mitenkä sitä tampereella venytellään :D
Tohtori Krabola
huhti 13, 2006, 14.35
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Venyttelyn eri tyypit
Vastaukset: 68
Luettu: 20092

niilahasko kirjoitti: Wushuttamisessa on ensiarvoisen tärkeää olla mahdollisimman notkea. Tästä syystä olen tutustunut venyttelyn lajeihin jo aikaisemmin. Tuo kyseinen artikkeli oli mielestäni hyvin kattava, joten plussaa siitä. Itse olen yrittänyt tuota isometristä venyttelyä, mutta olen päätynyt kuitenkin perus passiiviseen- ja staattiseen-venyttelyyn. Isometrinen venyttely tarjoaa nopeampaa tietä notkeaksi, mutta se tie jäi löytämättä. Valitettavasti kuten muussakin treenaamisessa pätee laki: enemmän reeniä vähemmän vippaskonsteja.
Samoilla linjoilla Niilan kanssa notkeus on valttia tällä alalla, joten venyttelyyn ollaan ehditty tutustua jo jonkin verran. Tuota isometristä venyttelyä olen kokeillut mutta ei ole tuonut mitään uutta, ehkä en vaan osaa :D .

Hyvä artikkeli joka tapauksessa :thumbsup: