Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva

Haku löysi 9 tulosta

Totte
tammi 18, 2017, 23.19
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: Jasse
Vastaukset: 985
Luettu: 129058

Jasse

Jasse kirjoitti:Minulla ainakin on palava tarve katsella tuota kansikuvaa! :D Olin silloin niin nuori ja uljas..
Voi olla, että on täällä muillakin, mutta menee tietenkin kaikilla vahvasti "ei kehtaa myöntää"-kategoriaan brushteeth
Totte
tammi 18, 2017, 21.30
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: Jasse
Vastaukset: 985
Luettu: 129058

Jasse

On se huomattavasti parempi. Vieläkin mua hämää kun painaa sitä "Etusivu"-linkkiä, niin päästään kuvaan. Etusivulla on kuitenkin myös tekstiä, mutta sitä pääsee lukemaan vasta kun tajuaa scrollata tai painaa tuota alaspäin nuolta. Mielestäni linkki "Etusivu" saisi viedä suoraan sinne missä on teksti. Etusivun rakenne on myös erilainen kuin muut sivut (tuo banneri näyttää eri kohdan kuvasta ja on korkeampi). Jos kaikki linkit ovat vierekkäin, pitäisi niiden toiminta olla yhtenäinen.

Kuvaan pääsee halutessaan painamalla tuota logoa (mikä on aika vakiintunut käytäntö, että logo=alkuun). Koska tuo iso kuva toimii kuitenkin vain "alkuposterina", en tiedä miksi jollain olisi palavaa tarvetta päästä sinne takaisin, eikä se siksi mielestäni tarvitse mitään muuta linkkiö. Aloituskuvana toimii kyllä!

Ja sähköposti on nyt hyvä :peukku:
Totte
tammi 15, 2017, 00.20
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: Jasse
Vastaukset: 985
Luettu: 129058

Jasse

Jasse kirjoitti:Totta turiset. Mun blogspot blogille kävi vähän noin kun koen sen päivittämisen välillä vaikeaksi. Eli päivityksiä tuli todella epätasaisesti. Olen tytyväinen niihin artikkelihin joita esim FSään olen kirjoittanut, mutta niiden kirjoitaminen vie minulta päiviä. Uskon että videoita on kevyempi tuottaa.

Mikä on teidän mielestä sopiva pituus blogivideolle? Itsen olen ajatellut 5-10 min sepityksiä johon yritän lisätä kirjojen kuvia sopiviin kohtiin "puheen päälle".
Oma maallikkomielipiteeni on, että laita tarpeeksi tavaraa heti alkuun. Tällöin se antaa lupaavan vaikutelman ja yleisilmeen. Pidä kuitenkin jotain jemmassa, joten jos tulee kuiva/kiireinen kausi, voit kuitenkin tuottaa päivityksiä pienellä vaivalla.

Andy on muistaakseni sanonut, että videoita jaksaa katsoa maksimissaan se pari minuuttia. Asiapitoisissa videoissa voi pituutta kuitenkin olla enemmän. Oikein tai ei, niin katsojien pitkä huomio pitää kuitenkin "ansaita". Pidä siis (taas maallikkomielipide) ekat videot lyhyinä ja ytimekkäinä, josta ilmenee jotain hyvin mielenkiintoista, mutta jättää jotain seuraavaksi kerraksi. Vältä pitkiä alkujaarituksia ja tee selväksi mistä tulet puhumaan ja puhu siitä. Kun olet saanut vakiintuneet kuulija(/katsoja)kunnan niin voit ottaa enemmän erivapauksia.

Mulla on jäänyt moni video katsomatta sen takia, että se on a) liian pitkä b) alkusepustukset liian pitkiä c) kun olen yrittänyt kelata niiden yli niin ne liukuvat jossain vaiheesa itse asiaan, mutta rönsyilevät, joten ei voi olla varma onko mennyt jotain tärkeää ohi. Sitten pitää kelata taaksepäin aikä lopuksi tiedä mistä tää herra nyt oikein meinaa puhua kun ei tekstissäkään sanota ja homma jää sitten siihen.

Eli pidä hyvä struktuuri. Jos erityyppisille videoille pystyy tekemään erilaiset ympäristöt, auttaa tämä katsojaa hahmottamaan hommaa. Voiko jokaisen videon intro olla kahvipöydän ääressä, kirjoista kertovat osuudet "kirjastossa", tekniikasta kertovat osuudet salilla jne jne. No nyt rupeaa menemään vähän korkealentoiseksi, mutta sulla on aivan varmasti laatutavaraa mitä esittää, joten käytä ihmeessä aikaa myös esitystapaan. Jos valitset videon, niin älä rajoita itseäsi vaan istumaan vaalean seinän edessä puhumassa. Tämä menee jo melkein "minidokkareiden" puolelle ja vaatii enemmän panostusta, mutta laatu on aina laatua. Tuo FFG.video oli mielestäni hyvä kun näytettiin välillä tekemistä vaikka puhe jatkui. Vaikuttaa yllättävän paljon.

Tämä kaikki kirjoitettuna ihan puhtaasti käyttäjänä. Mitään media-alan kokemusta mulla ei varsinaisesti ole.

PS. Tuo "Blogi"-linkki vie etukuvalle, ei blogiin.
PPS. Tuo Hokuto-video taitaa olla mun kuvaama ;)
PPPS. Miten siistii ois saada noi matsit sun selostamana "tässä ajattelin tätä" ja "tässä hain tätä tekniikka" *video hyppää salille missä demoat sen* jne jne. Vaatii taas tietenkin rutkasti enemmän aikaa ja vaivaa.
Totte
tammi 14, 2017, 14.49
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: Jasse
Vastaukset: 985
Luettu: 129058

Jasse

Kuulostaa hyvältä paketilta. Keskivertokäyttäjän aika jonka ajan ne jaksaa etsiä jotain on varmaan jonkun max 10 sekuntia. Jos ei löydy niin siirtyvät eteenpäin. Siksi tuo yliselkeä esittämistapa on tärkeä. Oikeasti asiasta kiinnostuneet ovet tietenkin asia erikseen, mutta niilläkin on kylmiltään etsimisessä se hirveän nettisivumäärän ongelma, jolloin yksittäisen sivun voi hylätä aika kevein perustein.

Sun sivujen ehdoton vahvuus on se, että sulla on jo paljon relevanttia materiaalia. Harva jaksaa sivua jossa on yksi artikkeli, yksi video ja vuonna 2014 päivätty "lisää tulossa pian!" tiedote. Kannattaa siis siirtää merkittävä osa materiaalista sivuille ennen "julkaisua".
Totte
tammi 14, 2017, 12.17
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: Jasse
Vastaukset: 985
Luettu: 129058

Jasse

Ja käytettävyyttä koskeva tärkeä juttu:

Jos klikkaa alussa tuota "About" tai "Palvelut" linkkiä, niin niistä ei enää pääse ollenkaan asiasivuille suoraan, vaan pitää tajuta klikata logoa ylhäällä ja sen jälkeen klikata vielä nuolta alas (tai scrollata). Jos vahingossa klikkaa alkuun tuota "About", voi vahingossa luulla kaiken sisällön olevan noilla kahdella sivuilla ja todeta, ettei täällä olekaan mitään. Ehdottomasti siis myös linkki tuolle "Sisältösivulle" (kutsu vaikka Etusivuksi tai jotain).

Ja itse suosisin muutenkin perinteisempää aloitusnäkymää, eli tuota kuvaa olisi näkyvissä vain vähän, missä sun naama olisi sitten tietenkin näkyvissä. Tämä on tietenkin vain henkilökohtainen mieltymys.

Kuva
Totte
tammi 14, 2017, 12.05
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: Jasse
Vastaukset: 985
Luettu: 129058

Jasse

Yleistä uskottavuutta ajatelleen, saat varmaan itsellesi jonkun "info@jassejunkkari.fi"-tyyppisen sähköpostiosoitteen. Yahoon käyttäminen näyttää aina vähän huvittavalta/epäilyttävältä/amatöörimäiseltä.

Lisäksi kun sanotaan, että on intohimoinen kamppailija, haluaisin jonkinlaisen CV:n. Mitä lajeja olet harrastanut, mitä matseja on tullu käytyä, semmat, perustanut oman koulun(!) jne. Koska toimintasi luonne on suht akateeminen verrattuna kaiken maailman "erikoisjoukko maailman tappavin mies"-virityksiin, tukisi tuollainen selkeä ja faktapohjainen ansioluettelo tilanteen hahmottamista. Listaan tietenkin kaikki mahdollsiet kamppailuun liittyvät artikkelit jotka olet mahdollisesti kirjoittanut lehtiin jne. Voi jopa laittaa ne lehtiartikkelit missä sinua on käsitelty (siis pelkästään, ei vain mainittu).

Vaikea sanoa näkemättä lopputulosta mitä kaikkea kannattaa sisältää ja millä tavalla. Tekemällä selviää.
Totte
huhti 25, 2010, 14.25
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: Jasse
Vastaukset: 985
Luettu: 129058

Jasse

Onnea vyön johdosta!
Totte
maalis 21, 2010, 19.22
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: Jasse
Vastaukset: 985
Luettu: 129058

Jasse

Jasse kirjoitti: Ave kysy Hokkisen kautta jotta haluaisinko osallistua, niin eihän sitä voinu kieltäytyä. Mä tykkään kokeilla eri lajeja ja ottelutyylejä. Eli kokemukset ja oppimisen mahdollisuus motivoi. -86kg jep.
Ok, kiukkari on varmasti hyvä tausta varsinkin kun harrastat myös painilajia. Ei muuta ku onnea kisoihin!
Totte
maalis 21, 2010, 15.31
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: Jasse
Vastaukset: 985
Luettu: 129058

Jasse

Onko tarkoituksena otella -86 kg sarjassa? Tulee olemaan ihan mielenkiintoista nähdä kuinka paljon tulee porukkaa muista lajeista noihin kisoihin.
MUOKKAUS: Mikä muuten motivoi sinua osallistumaan vaikka sinulla näköjään ei ole taustaa Hokutoryussa ollenkaan?