Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 3 tulosta

Totte
loka 9, 2019, 09.21
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Vedonlyönti
Vastaukset: 12
Luettu: 1047

Uutisia UK:sta

Lasse Candé kirjoitti: loka 8, 2019, 23.21 En ole mitään vetoja lyönyt pitkään aikaan, mutta nykyään on kai aika yleistä että malli on jossain näiden kahden välillä, esim niin että alussa kertoimet perustuvat asiantuntijoiden laadintaan ja sitten muuttuvat sitä mukaa kun vetoa lyödään. Ja ilmeisesti yleensä se kerroin millä lappunsa lunastaa jää voimaan. (?)
Näin sen kai kuuluisi mennä. Jos joutuu tarjoamaan ylikerrointa jollekin osapuolelle vetääkseen rahaa siihen, on aika huono juttu jos joutuu maksamaan sen ylikertoimen myös jo tulleelle rahalle. En itse asiassa ole koskaan kuullut siitä, että kertoimien muuttuessa vanhojen lappujen kertoimet muuttuisi. Tuon on pakko olla joku suomalaisen monopolin kukkanen, koska siinä ei ole mitään järkeä.

Brexitistä sen verran, että on tietenkin mahdollista (vaikka ei mitenkään todennäköistä), että ajaudutaan sopimuksettomaan eroon lokakuun lopussa, mutta muuttuneita sääntöjä ei vain ruveta ruohonjuuritasolla noudattamaan (ainakaan kaikkia ja kaikkialla). Vaatii kuitenkin aktiivista toimintaa aika monelta ihmiseltä jos pitäisi seurata uusia sopimuksettoman eron sääntöjä. En pidä mahdottomana, että joissain asioissa kaikki vähän "jäätyy" ja jää seuraamaan muita, jotka myös on "jäätyneet", ja sitten vaan kaikki jatkaa hiljalleen kuten ennenkin. Jos ylhäältäpäinkään ei tulee kovaa ja yksityiskohtaista ohjeistusta, voi jotkut EU-säännökset jäädä implisiittisesti voimaan, vaikka niille ei enää ole mitään laillista perustetta. Varsinkin jos kyse on vähän kummallisemmasta asiasta jota ei normaali työntekijä välttämättä edes ajattele. Onko ero silloin oikeasti astunut voimaan?
Totte
loka 8, 2019, 09.29
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Vedonlyönti
Vastaukset: 12
Luettu: 1047

Uutisia UK:sta

Lasse Candé kirjoitti: loka 7, 2019, 16.13 Kahdenlaisia asiantuntijoita kahdenlaisissa kysymyksissä?

Tällaisessa kysymyksessä gallupeista ei voi vetää yhtäläisyyksiä kertoimiin oikein lähellekään. Gallupien tulokset eivät juurikaan muutu eikä kai tuloskaan ollut kovin kaukana gallupeista. (?)

Matka 25:n kertoimesta 2,5:n kertoimeen voi aivan hyvin olla gallup-luvuissa hyvin lyhyt.
Ainiin, se piti vielä mainita, että kertoimiin vaikuttaa oikeiden todennäköisyyksien lisäksi myös ihmisten käyttäytyminen. Joskus kertoimia joudutaan säätämään saadakseen vetoja sille puolelle joka on välittäjän kirjoissa alapainossa. Näin kävi kai esim. Mayweather-McGregor-matsissa, kun liikaa rahaa virtasi McGregorille ja sitä piti saada myös Mayweatherille.
Totte
loka 8, 2019, 09.25
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Vedonlyönti
Vastaukset: 12
Luettu: 1047

Uutisia UK:sta

Vedonlyöntikertoimien katsominen antaa varmasti hyvän indikaattorin miten tässä voi käydä. Jos miettii miten esim. pörssi reagoi jos brexit tulee niin niistä vedonlyöntikertoimista voi olla vielä enemmän apua. Brexit kun on hinnoiteltu mukaan niin paljon kuin sen uskotaan tapahtuvan, eli jos brexit pidetään hyvin todennäköisenä niin toteutunut brexit ei liikauta kursseja juuri ollenkaan (siis siinä vaiheessa kun se sitten oikeasti tapahtuu). Tietenkin tässä on hieman eri voimat liikenteessä, mutta omilla rahoilla pelaavat kummassakin tapauksessa, eli overlappia löytyy varmasti.

Noiden vedonlyöntikurssien suora hyväksikäyttäminen on sitten hankalampi, koska pitäisi olla varma siitä, että muut ovat väärässä. Varma voi tietenkin olla, mutta se on todennäköisesti harhaa ellei ole hyvää track recordia todistamassa toisin. Muistan vielä hyvin kun itse selitin niin itsevarmasti työkaverille, että tulevista hallituskuvioista on kyllä täysin ulkona ne missä keskusta osallistuu, sillä ne ei kerta kaikkiaan voi tulla hallitukseen. Onneksi ei ollut rahaa kiinni...