Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Jorge
elo 2, 2017, 15.40
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: Vapaaottelun tekniikka-analyysiä
Vastaukset: 67
Luettu: 8744

Vapaaottelun tekniikka-analyysiä

Andy kirjoitti:Jos vapaaottelun tekniikka-analyysi oikeasti kiinnostaa niin tässä on nannaa. Mikko Rupponen käy läpi Janne Elonen-Kulmalan teknistä kehitystä kahden ottelun välillä, mm. miten otteluasennon muuttaminen vaikuttaa lyöntitilanteisiin sekä ns. posturen vaikutusta mattolyömiseen. Varsinainen tekninen analyysi alkaa noin 30min kohdilta ja sitä ennen on puhetta lähinnä dopingista. Koko podcast kestää yli 2 tuntia.
Rupponen taatusti tietää mistä puhuu, mutta kyllä tuon seuraaminen on tuossa muodossa melkoisen työlästä. Mies itsekin esitti epäilyksen, että kuinkahan tuo toimii ilman kuvaa ja IMHO epäilys on aiheellinen, kun ukot itse katsovat videota, josta sitten selostavat, mutta kuulijalle se visuaalinen puoli ei tule esille. Jotta tuosta saisi paljon irti, täytynee olla valmiiksi ja aika tavalla aiheesta perillä, että sen pystyy visualisoimaan mielessään.

Lisäksi Rupponen ei varsinaisesti ole kouliintunut/kouluttautunut "puhetyöläinen", vaan käyttää paljon toistamista ja täytesanoja, joten tarina ei etene niin sujuvasti. Se kuulostaakin muutenkin enemmän keskustelulta Kuparisen kanssa, kuin että se olisi suunnattu yleisölle.

Tuo voisi olla mielenkiintoinen videona, kun käytössä olisi samanlaiset työkalut ja metodit kuin vaikkapa Dan Hardyn ja John Goodenin analyyseissa; toki nämä herrat ovat myös TV- ammattilaisia.
Jorge
touko 18, 2017, 13.22
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: Vapaaottelun tekniikka-analyysiä
Vastaukset: 67
Luettu: 8744

Vapaaottelun tekniikka-analyysiä

Mika kirjoitti:Tuon potkun onnistuminen vaatisi aika lailla harjoittelua.
Ei tuo ole oikeastaan lainkaan vaikeammasta päästä potkuja, mutta tietenkin tyrmäysvoima silla on haastavampi saavuttaa eli lähinnä mausteeksi / erikoistekniikaksi puhtaaseen pystypeliin; ei IMHO tosiaan mitään "kaikkien opeteltavaa" lajiin, jossa on alasviennit...