Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva

Haku löysi 5 tulosta

tohtorismies
marras 22, 2019, 21.09
Keskustelualue: Arot ja aavikot
Aihe: Komba
Vastaukset: 268
Luettu: 90831

Komba

Jusukin kirjoitti:
marras 17, 2019, 19.03
mielelläni vaikutan teknisellä puolella missä ei tarvitse koittaa satuttaa voittaaksee
Piste karate voisi olla silloin sinun juttu. Enemmän tai vähemmän sitä yritetään aina satuttaa kamppaillessa noin muuten, se ikäänkuin kuuluu asiaan itseensä.
tohtorismies
marras 16, 2019, 00.00
Keskustelualue: Arot ja aavikot
Aihe: Komba
Vastaukset: 268
Luettu: 90831

Komba

Lasse Candé kirjoitti:
marras 15, 2019, 23.08
Tulkitsimme siis tilanteen eri tavoin. Minä lähdin siitä liikkeelle, että Jusukinin haku tapahtuu tällä tavalla kuin se on täällä näkynyt.

Minulla on myös ollut vähän sellainen oletus, että se kenen kanssa Jusukin testailee on syystä tai toisesta kiinnostunut, minkälaisesta jutusta Kombassa on kyse.

Tuo on tietty oletus joka voi myös olla väärä, mutta kyllä minä sen niin näen, että molemmat osapuolet menevät toisiaan vastaan sinne ajatusten vaihdon vyöhykkeelle. Tai edes jollakin tapaa järkevän tekniikan vaihdon. Tästä syystä minäkin ehdotan sparria enkä ottelua. Sparrissa kun on tuo oppimisasetelma muutenkin.

Enemmän aiheesta, minua hieman kiinnostaa, jos sopivan kovakontaktinen sparri tulee, niin millä tapaa siinä Kombataan, kun kontakti on kovaa? Onko se Kombaaminen silloin käytännössä taloudellisen liikkeen hakua? Ja siis viittaan siihen että voimaa ei vissiinkään pitänyt käyttää. (?) Vastauksen voi vaikka erotella painin ja lyöminkien tapauksiin, jos näissä näkee eroa.

Oikeastaan, voiko Kombatessa ylipäätään lyödä?
Juu, itse en ole saanut selvää siitä mitä Jusukin hakee. Siksi kirjoitin tuon.

Lähinnä suosittelisin Jusukinille että ei mene sanomaan kylmiltään että haluaa ottaa kovaa ja testata kombaa. Sitä termiä hän on käyttänyt täällä useasti.

Joku voi sitten ottaa kovaa luvan kanssa. Lähinnä sitä hain ettei tulisi paha mieli ja se into lopahtaisi siihen.
tohtorismies
marras 15, 2019, 22.25
Keskustelualue: Arot ja aavikot
Aihe: Komba
Vastaukset: 268
Luettu: 90831

Komba

Lasse Candé kirjoitti:
marras 10, 2019, 10.49
Kyselin tuota jo aiemmin Väyrysen viestien pohjalta, mutta miksi ihmeessä joku sellainen joka lähtisi tällaisessa jeesaamaan haluaisi varta vasten satuttaa?

(Ja siis varmaan puhutaan niin vaarallisesta ja yllättävästä satuttamisesta, että tämän käsittelyssä on edes pointtia?)
No ei silloin jos "ammattimies jeesailee".

Mutta oletetaan niin että jusukin marssii nyrkkeily salille ja menee sparraamaan sekä ilmaisee asioita samaan tyyliin kuin täällä miten hän voi pärjätä parhaita vastaan komballa niin kipeetähän sieltä tulee.

Eikä se 18 vuotias, 3300 cooperilla, 6 matsin kokemuksella sekä 10oz lyttyyn hakatuilla green hilleillä oleva kaveri ei välttämättä hirveästi himmaa kun paikka aukeaa täräyttää sen nenän kasaan.

Kaikilla kun EI ole sitä itsehillintää. Ja onhan ne sparrihommat sellaisia kun tuntematotmat ihmiset tekee erilaisilla käsityksillä intensiteetistä niin helpolla se leiskahtaa ihan tarkoituksemattomastikkin.
tohtorismies
marras 10, 2019, 00.10
Keskustelualue: Arot ja aavikot
Aihe: Komba
Vastaukset: 268
Luettu: 90831

Komba

Jusukin kirjoitti:
marras 8, 2019, 23.46
kamppailun kannalta olennaista on, että Kombaan on syntynyt oma vuorovaikutuksellinen liikekieli, jolle voi taitona olla käyttöä muissa asianyhteyksissä teknisenä soveltamisena ja ryhmänä toimimisena. Eli mä olen kiinnostunut erilaisista kamppailullisista asetetelmista ihan vaan jakamisen ilosta ja saadakseni feedbäkkiä ihmisiltä, jotka asiasta tietää.
No eikös tätä tietoa kerätä juurikin kamppailemalla, eli tutkimalla asiaa itseään? Ei drillaamalla komba drillejä koska ne eivät sinällään ole kamppailua.
Jusukin kirjoitti:
marras 8, 2019, 23.46
kävin vetää sitä keskiaikaista miekkailua viime lauantaina ja tekihän se gutaa! Kombasta ei tuntunut olevan siinä oikeen hyötyä, liikerepertuaari supistui päähän lyömiseen ja oli todella vaikeeta vaikuttaa toiseen. Thai clinchissä pysty fiilaamaan sitä drilliä, mut noi panssarit päällä oli lähinnä uupunut, siis yllättävän raskasta! Mulla on himassa yhet 10kg nahkapassarit, jotka ei haittaa menoa, mut toi yli 20kg rautaa oli käsittämätön slaagi. Tehtiin 1vs1 ja hommasta sai mukavasti ajattelemisen arvoista. Ensikertaan piilarit, buhurttia ja koitan keksiä liikeyhdistelmiä, millä sais ukot kaatumaan! Olin toi maantientomun värinen mongoli
Tuohon saat varmasti tottua, enemmän tai vähemmän sellaista se on kun toinen ihminen venkoilee vastaan ja yrittää satuttaa sinua. Ja on se thai clinch myös raskasta jos toinen yrittää nykiä sinua tonttiin tosissaan.

ELi summa summarum enemmän tai vähemmän se kamppailu on sellaista ja sitten sinne joukkoon mahtuu myös ihmisiä jotka eivät edes halua ottaa nätisti sinun kanssasi vaan yrittävät satuttaa sinua jos ilmaiset että haluat testata kombaa kovempaa.

En kirjoita tätä dissatakseni tai masentaakseni sinua mutta sellaista se on ja siihen on syytä varautua.
tohtorismies
loka 24, 2019, 21.39
Keskustelualue: Arot ja aavikot
Aihe: Komba
Vastaukset: 268
Luettu: 90831

Komba

Jusukin kirjoitti:
loka 24, 2019, 18.14
Lähinnä ihmettelen miksi Muay Thaita tehdään niinkuin tehään, jos lähellä saa tehdä about mitä vaan. Testiä lisää ja sit kehään, mitä aikasemmin sen rehellisempi koitos.
Kui? Mitä ihmettelet siinä miten thaikkua tehdään?

Ja tuolle kehä hommalle peukut!!