Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

tohtorismies
helmi 11, 2019, 21.02
Keskustelualue: Dojo
Aihe: Okinawalainen ti
Vastaukset: 121
Luettu: 23597

Okinawalainen ti

Siis minähän nyt olen kohtuullisen tyhymä jantteri jolla on keskinkertaisen alapuolella olevat kamppailutaidot ja vielä huonompi historian tieto mutta minä käsitin tämän keskustelun niin että Aittomäki tarkoitti nimenomaan tätä.



Eli sitä suorittamista hiukan karummalla tyylillä, siinä nyt tuskin mitään uutta että lukot voi vetää halutessaa kerralla läpi, mutta se nyt ei oikein kuulu hyvään urheiluhenkeen.

Mitä tulee taisteluaspektin väljähtymiseen yleisesti ottaen lajeissa niin eikö sen näe aika nopeasti jo siinä jos sparriympäristössä tarkkailee vaikka muutaman ukon treeniporukkaa jolla on 2vuotta kokemusta vaikka potkiksesta ja on treenattu "tosissaan" mutta ei olla koskaan oteltu ja aina otetaan sparria silleen "kivasti" vs samoilla salikäyntimäärillä varustettu porukka joilla on vaikkapa vain 1 ottelu alla mutta ollaan sitten niin perkuleellisen vakavasti irroittamassa sitä kaverin päätä aina harteilta.

Kyllähän se taisteluaspekti väljähtyy ja esimerkiksi mitsi treenistäkin tulee hiukan "löysää".

Omista oletuksista ja fiiliksistä eteenpäin niin.. puhuukos tämä mies ihan omiaan shuri-te:sta?