Moi! Luo tili ja ota osaa iloiseen keskusteluun. 🙂

Haku löysi 1 tuloksen

tohtorismies
kesä 12, 2019, 21.24
Keskustelualue: Niksinurkkaus
Aihe: Suorempaa keskustelua väkivaltatilanteista suljetulla alueella?
Vastaukset: 19
Luettu: 20277

Suorempaa keskustelua väkivaltatilanteista suljetulla alueella?

No sen kaltainen keskustelu kyllä elää fb:ssä suljetuissa ja sinällään melko tiukasti moderoiduissa ryhmissä hyvin. Nykyään kun niitä valvontakameroita/älypuhelimia on joka nurkalla niin oikean elämän keissejä saa tarkasteltavakseen ihan oksetukseen asti ja sinällään ihan asiallista sekä informatiivistä keskusteluakin. Ihan vammamekaniikastakin lähtien.

Sekä vaaran tunnistamisesta ja "mitä tähän nyt kuulluu".

Kirjoittelemasta löytyy jokaisesta yhteiskunta luokasta ja mitä eriäväisemmistä taustoista olevia ihmisiä. On ihan teollisuusasentajaa niinkuin minä ja sitten löytyy afganistanin veteraaneja, meksikon huumesodissa sotineita ja luoja tietää mitä kaikkea.

Kyllähän potkuun sellainen laatikko kelpaisi MUTTA syytä olisi pitää moderaatio todella tiukkana. Tälle laatikolle kun on tyypillistä että ensimmäiset 2 sivua "leikkimielisesti naljaillaan" ja /tai päivitellään asiaa sekä loppuun saadaan ehkä 5 asiallista viestiä.
Moderaattoreille olisi syytä muistuttaa kummiskin että ei sen keskustelun tarvitse olla kuoleman vakavaa ja on syytä muistaa että ne ihmiset ketkä tekee työtä väkivallan kanssa päivittäin niin se kielenkäyttö saattaa olal hyvinkin "raakaa" normisiviilin korviin jonka ainoa kokemus väkivallasta on tekninen sparri salilla..

Olen minä muutamia kertoja yrittänyt itse postata jotain vakavampaa aihepiiriä koskevaa ja miten se korreloi jokaisen harjoittelun kanssa mutta keskustelu yleensä degeneroituu todella nopeasti, aihe itsessään jää käsittelemättä.

Itse taas olen suljetun laatikon kannalla mutta ihan niin että se olisi sallittu "perus potkulaiselle" ilman kuluja. Ihan siksi koska se että keskustelu on suljettu luo illuusion siitä että nyt puhutaan hiukan privaatimmin, veikkaan että porukka voisi niin rueta avautumaan kokemuksistana vapaammin.

Väkivalta kun valitettavasti on olemassa niin kyllähän siitä olisi hyvä keskustella ihan niinkuin "aikaiset ihmiset". Unohtamatta huumoria, sallittakoon se niille kenelle se on arkisempi asia.