Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva

Haku löysi 1 tuloksen

tohtorismies
tammi 12, 2020, 20.26
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Lajiuupumus - Burnout
Vastaukset: 4
Luettu: 2406

Lajiuupumus - Burnout

Eizei kirjoitti:
tammi 12, 2020, 18.28
Kun hiffas, ettei ole kysymys suhteestani kampitteluun vaan suhteestani itseeni, löytyi uudenlaista suuntaa. Oli kyllä mentaalisti tärkeää luopua kampitteluhommista kokonansa, ja muustakin, että näki eri tavalla.

Huruilut sikseen ja käytännöllisempi omakohtainen kokemus: treenaa ja pysy kaukana politiikasta. :P Kantanut monen kuopan yli.
Kyllä. On tässä itselläkin meinannut aina tulla vaikka minkälaista burnouttia treenaamisen kanssa kun varsinaisesti omat intressit lajeihin(marginaaliset lajit sinällään marginaalisessa liikuntaharrastuksien kentässä) ja sijainti(pieni paikkakunta) eivät ole kaikista otollisimpia. Tästä onnistui joskus luomaan itselleen jonkinasteista "huijarisyndroomaa" ja pakonomaista tarvetta todistaa omaa tekemistään itselleen silloin tekeminen muuttuu väkisin "pakkopullaksi".

Tuo oivallus mikä Eizeillä on toimii. Itselläni ne "burnoutin" oireet on voinut välttää täysiään kun tajusi sen että ihan tasan tarkalleen näitä käärmeliikkeitä tekee itselleen. Omalla tahdillaan ja itseään vartenhan näitä tehdään.

Itsetehtyjen paineiden poistaminen omien korvien välistä on varmaankin yksi oleellisimmista seikoista kaikenlaisen burnoutin välttämisessä.