Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 4 tulosta

taikuri
joulu 16, 2014, 00.32
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Sikaflunssarokote
Vastaukset: 386
Luettu: 17437

Sikaflunssarokote

Totte kirjoitti: Ok. Selvensi vähän. Ehkä.

Mitään varsinaista tietoa sikainfluenssarokotteen vaarallisuudesta ei kai kuitenkaan ollut siinä vaiheessa kun se otettiin käyttöön? Tältä pohjalta vähän ihmettelen kuka ammatti-ihminen on suositellut sulle olla ottamatta rokotetta ja millä perusteella? Ei tietenkään tarvitse vastata jos ei halua.
Tietoa possu (ei poliisi) flunssa rokotteesta oli hajanaisesti saatavilla. Tosin jenkkien vastaavat (testitulokset) olivat tiedossa jo siinä vaiheessa (joskaan ei rokotteita ottaneilla immeisillä).

Parikin lapsuudesta tuttua lääkäriä sanoi minulle: "älä ota".

Peruste taisi olla jotain (muistinvaraista), että se A(H1N1) on ollut täällä jo ainakin -70 luvulta asti. Se ei ole koskaan tappanut ketään perustervettä ihmistä. Toisin kuin "tavallinen" A-virus (joka tappaa pelkästään euroopan alueella varmasti kymmeniä tuhansia vuosittain). Sen sijaan käskivät varomaan lintuflunssaa (perusmuoto H5N1). MIkäli tästä jälkimmäisestä muuntautumiskykyinen muoto olisi järjestynyt.
taikuri
joulu 16, 2014, 00.07
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Sikaflunssarokote
Vastaukset: 386
Luettu: 17437

Sikaflunssarokote

Aaa... Tämä meni siis ohi. OK.

Viittasin tällä lääkekannabistutkimuksiin. Todella monille niistä viitataan kintaalla niissä pyörineiden stereotypioiden ja ennakkokäsitysten johdosta +negatiivisen asenteen tutkimustuloksien hyväksymissä.

Eli... Lääkekäyttöön (kaupalliseen) pääsee tosiasiallisesti toisinaan todella vaarallisia tuotteita joskus aika vähin/niukin perustein. Eiku... hetki... Kaikkihan on hyvin todettu/todennettu/testattu/yms...

Ja ei. Älä ymmärrä väärin. Kyllä minä lääketutkimusta arvostan sydämeni pohjasta. Joskaan en ymmärrä monien lääkkeitä tuottavien yhtiöiden etiikkaa mikä liittyy "riippumattomiin tutkimustuloksiin" ja niissä esiintyvine lisäkehitystarvevaatimuksineen vailla oikeita näyttöjä.
taikuri
joulu 15, 2014, 23.28
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Sikaflunssarokote
Vastaukset: 386
Luettu: 17437

Sikaflunssarokote

Siltäpähän näyttää juu... Onneksi itseä varoitettiin ajoissa tuosta rokokotteesta ihan ammatti-ihmisten suilla.

Onneksi kaikkea tutkitaan ihan viimeisen päälle hyvin ennen lääkekäyttöön päästämistä ja joidenkin tutkimustuloksia kieltäydytään uskomasta.... Sori, tuli vain mieleen ihan toinen ketju :)
taikuri
marras 25, 2009, 01.59
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Sikaflunssarokote
Vastaukset: 386
Luettu: 17437

Sikaflunssa-rokote

Muotiflunssa sairastettu. Oli 2-3 päivää aika sonta olo. Uskokaa tai älkää... mutta runsas tupakointi vähensi oireita todella paljon. Älkää kysykö miten. En tiedä.