Moi! Luo tili ja ota osaa iloiseen keskusteluun. 🙂

Haku löysi 3 tulosta

L.K.
loka 4, 2005, 22.12
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Asennoista
Vastaukset: 261
Luettu: 21363

Aika detaljipuolelle on mennyt tämä ketju, eiköhän se ole ihan hyvä kun suojaa leukansa noin ylipäätään. Tapahtuu se sitten leukaa alas painamalla ja selkää köyristämällä tai sitten väistelemällä ja torjumalla.
Tai kaikilla näillä. Itse ainakin painan leukaani vähän alas ja otan enemmänkin MT-tyylisen asennon,mutta voin toki hyvin uskoa,että jollekin taas enemmän leuka pystyssä asento tuntuu paremmalta.


Sen verran Roninille vaan,että sanot useimpien lyöntiesi kohteena olevan kurkun...kuullostaa vaan aika rajulta, jos kyseessä on esim. 1vs1 aseeton hyökkäys. Kurkkuun kohdistetuilla lyönneillä kun voi saada suht helposti aika ikäviä lopputuloksia.... :?
L.K.
loka 1, 2005, 15.28
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Asennoista
Vastaukset: 261
Luettu: 21363

Niin mikähän estää sitä vastustajaa tulemasta lähemmäksi tai ottamasta etäisyyttä kiinni. Ihminen tulee kuitenkin parin metrin päästä aika sähäkkään iskuetäisyydelle ,jos osaa asiansa. Siinä ei enää pelkkä pään taaksepäin vetäminen auta...

Ymmärrän kyllä pointtisi, mutta yleensä jos kaveri alkaa myllyttämään ja itse alat pakitaa, niin jossain vaiheessa kolahtaa, koska normaali ihminen lyö ja liikkuu jonnin verran nopiammin eteen-kuin taaksepäin.
L.K.
loka 1, 2005, 14.57
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Asennoista
Vastaukset: 261
Luettu: 21363

Usealla ihmisellähän se leuka nousee väkisten pystyyn esim. kun toinen rupeaa tulemaan päälle lyönneillä. Pää vetäytyy taaksepäin vaistomaisesti ja käsillä koittaa blokata kehosta kaukana iskuja. Eli käytännössä yrittää päästä mahdollisimman paljon karkuun lyöntejä. Periaatteessa ihan toimiva juttu, mutta jos jalat mukana, niin voipi tulla sääriluuta suojauksen ohi kupoliin :cry:

Kyllä itse näkisin,että kadullakin se leuan pitäminen piilossa olisi järkevää.
Se on kuitenkin se paikka,mistä voi tippua yllättävänkin pienestä tällistä.
Ja väitän kyllä, että jos kaveri lyö minua esim. otsaan paljaalla nyrkillä, hänen rystysensä murtuvat ennemmin kuin kalloni luut...

Ja tuo yksikin isku voi tappaa juttu nyt vaan kuuluu mielestäni sinne
Timo Nuutisen luennoille...retroa, muistaako joku kaverin?