Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

L.K.
huhti 27, 2007, 11.04
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Arvostelu- safkat - Potku
Vastaukset: 25
Luettu: 9720

Alioppilas kirjoitti: Lihapullat ja nuggetit on testattu. Nuggeteista en tykännyt, dippi oli tosiaan hyvin vetistä ja eivät ne itse eineksetkään mitään herkkuja olleet.

Sen sijaan lihapullat toimivat ihan hyvin jos muuta ei ole ja dippikin on parempaa. Tosin olen ollut huomaavinani, että se on muuttunut huomattavasti laimeammaksi - liekö alkuperäinen ollut liian voimakasta kuluttajien enemmistölle.
Eilen söin juuri nugetteja kun jotain piti nälkään puputtaa ja olin ns. reissun päällä.
Ehkä olen vähään tyytyväinen tai jotain mutta kyllä itselle ne nugetit ihan hyvin upposi.Dipin heitin kyllä heti roskiin.
Ei nyt ehkä mitään gourmet-ruokaa,mutta eipä taida olla sitä tarkoituskaan olla.
Itselle ruoka on suurimman osan ajasta vain polttoainetta,sitten aina välillä nautiskellaan pitkän kaavan mukaan.
L.K.
huhti 19, 2007, 17.22
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Arvostelu- safkat - Potku
Vastaukset: 25
Luettu: 9720

Abe Simpson kirjoitti: Paikallisessa minimanissa oli noita potkuämpäreitä 0.99 euroa/kpl myynnissä, kun viimeinen käyttöpäivä alkoi häämöttää. Ostin kanaa ja lihapullia kokeeksi ja totesin, että omissa mieltymyksissäni täytyy olla jokin fataali poikkeama, sillä minusta kumpikaan kyseisistä artikkeleista ei ollut edes tuon vajaan euron arvoinen. Kana oli ihan kohtuullisen hyvää, mutta moisen luunyytin dippaaminen on aika turhauttavaa, lihapullat oli pieniä maustettuja einespullia, purnukassa näitä lymyili hiukan toistakymmentä. Jos olisin maksanut näistä listahinnan mukaan, olisi pettymyksen tunne varmasti kostuttanut silmäkulmat - nyt lähinnä nauratti.

Tsekatkaapa huviksenne muuten HK:n "Ehta"-lihapakkaukset, tuotteella on selkeä laatuleima otsassaan, pakkaus klassisen hieno ja mainokset sen mukaiset. Ja itse tuote, pippurisekoituksessa pyöritetty possun kassler-klöntti...14 euroa kilo. Alkaa olla tuotteen hinta/laatu-suhde kohdillaan.

Täydet viisi tähteä HK:n markkinointiosastolle!
Ja kovan hinnan lisäksi tuo Ehta on vielä varsin pahaa... :cry: