Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva

Haku löysi 2 tulosta

Gilmore
elo 6, 2013, 20.37
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Sykemittari harjoitteluvälineenä
Vastaukset: 88
Luettu: 15406

Sykemittari harjoitteluvälineenä

Jussi Huusko toivoi suosituksia max 200e vehkeistä. Vastoin toivomusta suosittelen kokemuksesta Polarin RC3GPS-mallia, jonka hinta on noin 250e. Kello sisältää gps, joten ei tarvitse lisäpalikkaa sitoa itseensä. Lisäksi näppärä ominaisuus on valmiit lajiprofiilit: juoksu, pyöräily 1-2 ja muu laji, joihin voi laittaa tarvitsemat mittausominaisuudet yms.

On ollut hyvä vekotin, toimii hintaansa nähden erinomaisesti. Minun mielestäni hinta-laatusuhteeltaan hyvä kampe.
Gilmore
touko 4, 2010, 03.02
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Sykemittari harjoitteluvälineenä
Vastaukset: 88
Luettu: 15406

Sykemittari harjoitteluvälineenä

MiikkaS kirjoitti: Palataampa vanhaan aiheeseen. Meidän perheen sykemittari (joka ehkä 2001 edusti sen ajan hyvää sykemittaria) on siirtynyt lähinnä emännän käyttöön hänen innostuttua lenkkeilemään. Koska tässä iän kartuttua kunnon kohottaminen ei niin helppoa tunnu olevan ja vähäisen urheilulle käytetyn ajan haluaisi käyttää tehokkaasti, kunnollinen sykemittari mahdollisesti treeniä tehostavan ohjelmiston kanssa kiinnostaisi.

Mikä mahtaisi olla tällä hetkellä hyvä mittari yleiseen treenaukseen? Sellainen, jota voisi pitää myös kamppailulajitreeneissä päällä? Garminin sykemittarit kiinnostavat integroidun GPS:nsa ansiosta, mutta toisaalta itse tulee aina ulkona juostua iphonen/ipodin kanssa ja siinä pyörivä runkeeper pro huolehtii reitintallennuksesta. Polarin FT80 vaikuttaisi lupaavalta, sillä tuossa olisi myös voimatreeneihin sopivia ominaisuuksia ja tarvittaessa siihen saa erilisen GPS tai juoksuanturin.

Mitä te suosittelisitten nimenomaan juoksu, voima ja kamppailutreeneihin? (pyöräilyä en kuntoilumielessä harrasta). Laitteen hinnalla ei ole juurikaan väliä, kunhan nyt ei mistään yli tonnin vehkeestä puhuta.
Garminista kommentoin hieman. Vaimolle ostin lahjaksi pari vuotta sitten ja on ollut tyytyväinen. Antaa aikas monipuolista dataa treenistä ilman erillistä gps-mokkulaa. Eihän sitä pysty pitämään koleena sporttikellona, mutta täsmätuotteena kestävyystreeniin on mainio vekotin.