Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva

Haku löysi 3 tulosta

Kuhmu
kesä 17, 2007, 13.48
Keskustelualue: Bothoan
Aihe: Balisong
Vastaukset: 92
Luettu: 32227

Miklu kirjoitti:
Varsinkaan kun ensimäisen pohtimisen jälkeen kohtelias keskustelija olisi hankkinut lisää tietoa ja jatkanut tarvittaessa siltä pohjalta sen sijaan, että kyseenalaistaa menetelmää puuttellisin lähtötiedoin.
Ei se taida olla edes kovin kohteliastakaan?
Joko täällä määritellään se, että millä muodoin oltaisiin valmiita keskustelemaan. Eli tiettyjen ehtojen pitäisi täyttyä, ennen kuin vaivaudutaan. Jos olisi löytynyt lisätietoa noista avauksista ja viiltämisistä, niin olisiko ollut tarve enää keskustellakaan sitten täällä.

YJT ei ollut missään vaiheessa epäkohtelias ja lähestyi asiaa järkevästi.
http://fmaforum.org/" onclick="window.open(this.href);return false; Tuolta filippiiniläiseltä foorumilta löytyy paljon FMA-opettajia, jotka eivät lähde heti lomalle. Rekisteröityminen sinne ja kysymyksiä peliin. Tuntuvat pitävän realismia arvossaan.

Itse en pistä tai viillä Balisongilla, ellei kumpainenkin kahvapalikka ole hallussa.
Kuhmu
kesä 17, 2007, 02.34
Keskustelualue: Bothoan
Aihe: Balisong
Vastaukset: 92
Luettu: 32227

Se, että kokonaan avattu ja kädessä oleva Balisong saa aikaan tehokkaamman viillon, kuin balisong, jolla viilletään kesken avauksen on kyllä fakta, jota ei voi kiistää.
Tästä ei kaiketi ollut kysymyskään, joten ihmettelen, että keskustelu loppuu siihen, kun toinen kyseenalaistaa tai ajattelee asiaa siltä kannalta, että mitä vahvuuksia tai heikkouksia kyseisillä asioilla on.
Hyvää lomaa FMA-opettajalle :patsukki:
Kuhmu
kesä 12, 2007, 15.32
Keskustelualue: Bothoan
Aihe: Balisong
Vastaukset: 92
Luettu: 32227

Noita samalla lailla toimivia veitsiä on esiintynyt jo aiemmin euroopassa, mistä tietysti kiistellään, mutta se on totta, että FMA on tehnyt sille sen maineen, joka sillä on.