Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 3 tulosta

tko
elo 31, 2005, 01.42
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: Crocop vs Fedor
Vastaukset: 21
Luettu: 2475

No nyt on katsottu matsit ja uskaltaa tulla tännekin katsomaan. :D

Fedorin taktiikka oli aikalailla mitä arvelinkin ja mirko oli kyllä altavastaajana koko matsin ajan. Itse yllätyin miten hyvin Crocop kesti loppuun asti vaikka oli jo ensimmäisen erän jälkeen piipussa. Odotin fedorin tyrmäävän Mirkon, mutta ei onnistunut.

Fedor oli liian monipuolinen ja tarkka Mirkolle, pystyssäkin Fedor veti pitemmän korren ja en voi kuin ihmetellä miten Mirko pysyi pystyssä niiden lyöntien jälkeen vaikka näytti pari kertaa että yhteys komentohuoneeseen on poikki.

Onkohan Fedorille vastusta tällä planeetalla..? The Russian Experiment :lol:

Itse petyin pahasti Silvan matsiin, jotenkin näytti, että ei yrittänyt täysillä. Onneksi voitto kuitenkin meni Chute Boxelle. :perfect10:
Ainakin ollaan Chute Boxesta Jannen kanssa samoilla linjoilla :D/
tko
elo 28, 2005, 15.05
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: Crocop vs Fedor
Vastaukset: 21
Luettu: 2475

JanneM kirjoitti: tko:
Fedor harvemmin lähtee pitkiin shootteihin ja varmaan tässä matsissa vielä vähemmän, kun tietää Mirkon kyvyt sprawlauksessa.
Jeps, totta. Tarkoitinkin, että Fedorin heittotekniikka ja pystypainitaidot on liikaa Mirkolle, koska ne eivät perustu juurikaan shootteihin (Mirko on yksi parhampia sprawlaajia mitä tiedän).
Eiköhän tuo matsi ole jo käyty...
pitää jostain tarkastaa, että miten Mirko FEdorin tyrmäsi. Pisteille ja tuskin edes toiseen erään tuo matsi ei ole mennyt. Siellä on nukkunut joko CroCop tai Fedor, mutta täyttä aikaa matsi ei ole kestänyt.
Siis.. miten Fedor Mirkon tyrmäsi :badgrin:
tko
elo 28, 2005, 04.29
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: Crocop vs Fedor
Vastaukset: 21
Luettu: 2475

Crocopilla on kyllä ihan hyvä puolustus shooteihin, mutta uskon että Fedor saa kyllä sen tonttiin heitettyä.

FEDOR!!! :smt038

Kummatkin hyviä, mutta silti pidän Fedoria monipuolisempana.
Muutenkin on kyllä todella hyviä matseja tiedossa Japanin suunnalla.