Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

kenttiensankari
tammi 27, 2016, 09.26
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Järkee vai ei - mitä lajia kannattaa treenata tai opettaa
Vastaukset: 24
Luettu: 2477

Järkee vai ei - mitä lajia kannattaa treenata tai opettaa

Tähän ketjuun vähän samantyyppinen kommentti kuin edelliseenkin. Riippuen vähän tavoitteista voi olla fiksumpaa perustaa seuran sisäinen treeniryhmä, joka treenailee omien halujen mukaan. Esimerkiksi nyt vaikka BJJ ja IP-tekniikat tai vaikka joku Senshido ryhmä jonkun itsepuolustusseuran sisällä. Sitten kun homma on vähän paremmalla mallilla ja löytyy enemmän osaamista, niin voi alkaa haaveilemaan levittämisestä, jota voi vauhdittaa pyytämällä jonkun gurun leireilemään. Ennenkuin aletaan ottamaan ulkopuolisia mukaan, niin homman pitäisi olla jo jonkinlaisella mallilla. Asiaa helpottaa myös se, että jos edes lähellä on mahdollista saada asiantuntevaa opetusta.

Samaa mieltä Andyn kanssa siitä, että jotain markkinarakoa pitää olla jos halutaan kasvaa isoksi lajiksi Suomessa. Kuitenkin vähän epätavallisille jutuille on jonkin verran tilausta, esimerkiksi nyt vaikka koukkupaini. Varmaan koukkupainiseuraa ei saa kasaan, mutta satunnaisia treeniseminaareja voi helposti järjestää ja varmasti monia kiinnostaa.