Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Woodpeckress
loka 10, 2009, 12.07
Keskustelualue: Bothoan
Aihe: Keppien teippaus
Vastaukset: 42
Luettu: 16883

Keppien teippaus

Itsellä teippaus vaikutti edellisissä kepeissä pyörityksiin se verran, että olivat niin pirun painavat sieltä teippipäästä, että pyörähti kuin itsestään oman painonsa turvin :D. Kyä ranne liikkuu!

Toinen kepakkoni murtui tuossa muutama viikko takaperin (aika kummasta paikasta) ja nyt hankin sitten uudet ja pähkäilen raaskinko teipata niitä kun ovat niin pirun nätit tummine juovineen :D. Vanhoissa kepeissä mulla oli harmaata, paksua eristysteippiä ja oli todella kestävää ja tän vuodenkin jälkeen näyttivät kuin uusilta, toisin kuin puolison keppien teipit, käärästiin tavallisella jeesusteipillä. Ihan ruvella ja kepitkin ihan möhjönä sieltä teipin alta, tuntee kun kädellä puristaa. Toisin kuin ne vanhat keppini, ihan priimakunnossa ja varmasti olisivat olleet vielä pitkään käytössä jos se toinen ei olisi päättänyt napsahtaa..