Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Risto R
maalis 31, 2016, 09.00
Keskustelualue: Arot ja aavikot
Aihe: Latino-Amerikan esgrima
Vastaukset: 24
Luettu: 8780

Latino-Amerikan esgrima

Mie yritin kyllä jo aiemmin tiirailla noita kuvia, mutten kyllä osannu niistä sanoa mitään. En kyllä tunne tuota espanjan osastoa juurikaan. Muistaakseni Hartikaisen Ilkkakin noita katteli, mut eipä tainnut tulla hällekkään mitään mieleen. Pitäisi olla joku joka tuntee nuo Espanjan lähteet kunnolla. Ja kun miettii että miten paljon eri tyylejä/linjoja on ollut olemassa, todennäköisyys sille että tuo videoissa näkyvä olisi jotain samaa linjaa josta on vielä säilynyt manuaalia Euroopassa, on kyllä aika pieni.
Risto R
helmi 10, 2016, 15.40
Keskustelualue: Arot ja aavikot
Aihe: Latino-Amerikan esgrima
Vastaukset: 24
Luettu: 8780

Latino-Amerkan esgrima

Tämä on kyllä Jasselta (taas) hyvä päänavaus. Kattelin noita veitsi/machete/kaksintaistelu videoita ja hyvää tavaraa kyllä olet onnistunut löytämään. Nämä kiinnostaa jonkin verran ihan jo senkin takia että osassa näistä lajeista tuntuu näkyvän vielä kaikuja eurooppalaisesta terätaisteluperinteestä. Mahdotontahan se on nykyään selvittää, mutta mielenkiintoista olisi tietää että miten suuri/pieni osa on jotain eurooppalaista perua. Ainakin noissa viittatekniikoissa on jotain tuttua...