Potku päivitetään perjantaina 7.8.2020. Lue lisää täältä. 🛠️

Haku löysi 1 tuloksen

sihteerilintu
syys 14, 2012, 13.16
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Kamppailulajit ja uskonnot
Vastaukset: 69
Luettu: 11869

Kamppailulajit ja uskonnot

Kari Aittomäki kirjoitti: No mä en haluais ketään maalata hihhuliksi, ihan normaaleja nuoria nuoki oli.
Sitäpaitti enoni on pappi, on vihkinyt mut ja siunannu vanhempani.
Mulla on useita kavereita joilla on vakaumus.
Ja se on kohdastansa vain ja ainoastaan hyvä asia.

Mua ois vaan kiinnostanu se nuorten hahmotus, että olenko siis mielestänsä supervoimainen.
Ja olenko sitä pahojen henkien avulla.
Kiintoisa katsantokanta.
Koska olin jo tuolloin hyvin tietoinen..
Sanotaanko nyt kainiittiudesta. Enkä ihan tykännytkään näkymistä.
Sulla näkyy olevan aika laaja-alainen ymmärräys myös noihin "hengellisiin" asioihin, mikä on mielestäni vain postitiivista.

Itse en ole törmännyt eri lajien puitteissa mihinkään, mikä viittaisi "yliluonnollisuuteen". Toisaalta lähes kaikki kamppailulajien harrastajat ovat minuun verrattuna "supervoimaisia" tai taitoisia.

Tietyt uskonnolliset marginaalipiirit ovat näkevinään "saatanallisuutta" lähes kaikessa, mikä elämässä tulee vastaan. Mielestäni se perustuu asioiden väärinymmärrykseen ja manipulaavisten henkilöiden vaikutukseen. Nuoret, tai henkilökohtaista kriisiä läpikäyvät ihmiset ovat tietysti oiva värväyksen kohde.

Aikidostahan ja sen perustajasta on sanottu kaikenlaista värikästä (johon en nyt puutu). Mutta oma aikaisempi kokemukseni aikidosta on melko maanläheinen ja silloinen vetäjä oli myös itse ev.lut pappi, joka teki minulle tiukimman ja lamaannuttavimman käsilukon - ikinä! Ihmettelin sitä pitkään. Monihan siellä aikido harjoituksisia myös levitoi aika tyylikkäästi, mutta kukaan ei onnistunut kumoamaan gravitaation vaikutusta...

Oletko Kari sattumalta kuullut Rami Kivisalo nimisestä kaverista? Sehän kertoo kirjassaan, että on entinen, "saatanallisten voimien avulla taistellut, voittamaton taistelulajien mestari ja gansteri", joka myöhemmin tuli uskoon ja vapautui näistä voimistaan ja saarnaa nykyisin gospelia. Jos olet kuullut, niin mitä mieltä olet?

Linkki kirjaan:
http://www.suomalainen.com/fi/Gangsteri ... 9525367690" onclick="window.open(this.href);return false;