Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

TRU
tammi 7, 2013, 08.13
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Vähähiilihydraattiset ruokavaliot
Vastaukset: 680
Luettu: 77191

Vähähiilihydraattiset ruokavaliot

Ralle Ryökäle kirjoitti: Tänään aloitan sovitusti siirtymisen ketoosiin. Tavoitteena ottaa 8kg laardia pois viimekesän ja syksyn jäljiltä. Kunto on lenkkien kulusta päätellen yllättävän hyvä, mutta outokumpua on kertynyt ja siitä siis eroon. Parin viikon ketoosin jälkeen on tarkoitus aloittaa vähän rankempi treenaaminen ja halu päästä edes lähelle nuoruuden tasoja.
Moni tuttu on noihin easy diet pussukoihin sun muihin tykästynyt ja niitä hehkutellut. Vähän epäilyttää ja olenkin pohdiskellut, josko vetelisin kananmuna, tonnikala, kana, peuranliha, raejuusto yms pohjalta ja siihen päälle tarvittavat vitamiinit ja kalaöljy kapselit.
Mielipiteitä ja vinkkejä ketoosiruokien suhteen otetaan vastaan.
Minä aloitin pari vuotta sitten uuden elämän pudottamalla just ton 8kg pöhöä ketoosilla. Aikaa otti 2 vkoa.

Minulle ketoosiin meno oli jostain syystä helppoa, laskin vaan hiilarit tarkkaan (niitä tulee huomaamatta monista ruoka-aineista...). Hiilarit otin aamulla puolikkaasta ruisleivästä, päivällä salaatista ja kahvimaidosta...päiväannos oli jotakuinkin 20-30g.

Protskut ja rasvat sitten ihan vaan tavallisesta ruoasta; voita, kasvisöljyjä, paljon kalaa, kanaa, illalla joskus rasvaiset pekonit ( :smt003 ) yms. Vitamiinit siihen päälle. Eli en usko että sinunkaan tarvitsee turvautua pussukoihin kuin noin hyvää protskua on tarjolla tavallisesta ruoasta.

Parin vkon jälkeen lisäsiin hiilaria normitasolle mutta jätin pysyvästi ruokavaliosta pois makaronit, pastat, riisin ja perunat...noita syön vain erityisherkkuina muutaman kerran vuodessa. Jos silloinkaan. Ja sama koskee karkkia ja pullaa, muutaman kerran vuodessa.

Minulla tosin tuo pari vkoa sisälsi aamuisen tappo-cardion ja kouratolkulla kofeiinitabletteja...näitä en suosittele kenellekään ketoosin mausteeksi ;) Tehokasta tosin oli, kuntopyörän päälle pökräsin vain kerran.

TRU