Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 3 tulosta

MikkoS
loka 24, 2013, 15.14
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: CrossFit
Vastaukset: 407
Luettu: 68100

Crossfit

L.K. kirjoitti:
MikkoS kirjoitti: Tehdäänköhän CF:ssä kahden käden heilautukset pään ylle sen takia, että on helpompi tuomaroida? Varmaan heiluttelevat CF:ssä monellakin tapaa, mutta ainakin joidenkin kisojen suoritteiden sääntöjä tutkaillessa tuli vastaan kriteeri, että kahden käden etuheilautuksessa pitäisi käsivarsien peittää korvat.
Joskus kun on noita itse ihan koemielessä tehyt vähänkin enemmän niin ainoa ero on ollut se, että seuraavana päivän usein epäkkäät ovat aivan jumissa koska itse en ainakaan saa heiluria noin ylös ilman että hartiat tekee töitä. Tosin, voin vaan olla liian heikkokin :)
Sama täällä, epäkkäillä ja olkapäillä joudun sen minäkin viimeiset sentit kiskomaan vaikka kuinka hakisi lantion liikkeellä voimaa. Ja sitten taas vastaava luontevammalta tuntuva liike yläkerralle on tangolla tehtävä high pull.
MikkoS
loka 24, 2013, 15.11
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: CrossFit
Vastaukset: 407
Luettu: 68100

Crossfit

Aikku kirjoitti: Jatketaan CrossFit-videoilla:
[youtube][/youtube]
Nämä tämäntyyppiset tempaukset on kyllä yksi niistä asioista, joka CF:ssä tökkii. Kun en ole aidolla CF-salilla treenannut, niin en tiedä miten isossa osassa ovat. Kuinka usein tuollaisia väännetään? Ja ennen kaikkea, mitä (aidossa elämässä / kamppailussa hyödyllistä) tuon pitäisi kehittää? Paitsi v-käyrää :D

Tuntuu vaan järkevämmältä tehdä salilla kyykkyä vaikka kovia vitosia ja sitten mennä juoksemaan mäkivetoja. Mutta olenkin yksinkertainen, haluan yhdellä harjoitteella harjoittaa pääsääntöisesti yhtä ominaisuutta ja pyhä kyykky on varattu voimanhankintaan ;) .
MikkoS
loka 24, 2013, 14.59
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: CrossFit
Vastaukset: 407
Luettu: 68100

Crossfit

L.K. kirjoitti: MItäs muuten jengi on tästä mieltä, tästä on usein herännyt paljon keskustelua CF-harrastajien ja parin koutsinkin kanssa. Mun mielestä tää on aika asiallinen kirjoitus..

http://breakingmuscle.com/kettlebells/r ... g-is-wrong" onclick="window.open(this.href);return false;
Olen kyllä samaa mieltä. Ainakin itselle tuntuu luontevammalta heilutella kahdella kädellä kuulaa max. rinnan tasolle ja sitten yhdellä kädellä tempailla pään ylle.

Tehdäänköhän CF:ssä kahden käden heilautukset pään ylle sen takia, että on helpompi tuomaroida? Varmaan heiluttelevat CF:ssä monellakin tapaa, mutta ainakin joidenkin kisojen suoritteiden sääntöjä tutkaillessa tuli vastaan kriteeri, että kahden käden etuheilautuksessa pitäisi käsivarsien peittää korvat.