Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva

Haku löysi 14 tulosta

No2Mad
tammi 8, 2018, 12.07
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: No2Mad
Vastaukset: 24
Luettu: 16839

No2Mad

Ensimmäinen viikko takana ja ensimmäinen ratkeaminen.
Alku viikko oli tuskaisempi kuin ajattelinkaan kun jatkuvasti teki mieli herkutella ja väsytti kun ei saanut sokeria koneeseen. Kroppa rupesi loppuviikosta heräilemään ja toimimaan uudestaan ja mielikin virkosi hieman. Sunnuntaina kun oli pitkä päivä menossa ja vaikka olin ottanut evästä niin paluu matkalla kotiin oli nälkä ja väsy. Pysähdyin ABC:lle tankkaamaan ja Hesen tiskiltä tuli sitten tilattua ruis file Hamppari ja suklaa cookie pirtelö. Vasta tilauksen jälkeen havahduin et perkele mitä mä tilasin.
No uusi yritys tällä viikolaa ja katsotaan miten käy.
Jumppaakin saanut hieman alle taas ja muutamia sparri eriä. Ajoitus on pielessä ja jumppaminen raskasta mutta eiköhän sekin parane tästä.
Treeneissä vedin ihan perus kauraa ja kun se vaikutti vaikeammalta ja pikku virheitä oli kaikilla siellä täällä niin aihe muuttui lenossa ja tuli vedettyä 5 tapaa tehdä sama asia. Suurin osa tiesi tai oli nähnyt yhden tai kaksi tapaa mutta monella tuli ahaa elämyksiä ja sparreissa näkyi heti uuden tekniikan käyttöönottoa.
No2Mad
tammi 2, 2018, 00.29
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: No2Mad
Vastaukset: 24
Luettu: 16839

No2Mad

Jahas Tammikuun ensimmäinen 2018 ja joulun ruokaa ahdettu taas ja oma paino 142kg. Mässytön tammikuu lähtee taas käyntiin ja jo tänään tunsin hieman vieroitus oireita kun teki mieli herkkuja. Ensimmäinen viikko pitäis sujua suht ok kun pysyy vaan skarppina ja lisää kuntoilun kuormitusta tasaseen.
No2Mad
tammi 8, 2016, 14.13
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: No2Mad
Vastaukset: 24
Luettu: 16839

No2Mad

Uusi vuosi uudet kujeet vai sittenkin samat.
144,7kg tuli lyötyä puntariin 06.01.2016 joten allejääviä kavereita käy sääliksi :)
Ruoka on siivottu joulun jäljiltä hieman ja siivous jatkuu vielä tämän kuun tosin vieroitusoireita varmasti luvassa.
Jos taas aloittais tuon kuntoilun tositarkoituksella ja toivottavati ilman loukkaantumisia.
Tuli 06.01.2016 keskiviikkona käytyä ensimmäisellä jumpallakin.
Kevyt puntti selkävoittoinen: Kulmasoutu, Ylätalja, hyväähuomenta, hauis ja kiertäsin kalvot. Pienet painot ja kohtalaisesti toistoja. Puntin perään Lukkopainia Tampellassa http://www.WFCWarriors.fi" onclick="window.open(this.href);return false;
Paini suht kevyttä erää itselleni vaikka naapurit välillä puhisikin. Tuli pidettyä muutama erä taukoakin ja kulmattua muutamia harrastajia. Ei viitsi heti vetää kokovartalo jumia vaan hitaasti ja epävarmasti ettepäin. Ihan kiva aloitus uudele vuodelle. Jos tämä tästä nyt vaikka lähtis rullaan.
No2Mad
maalis 2, 2015, 11.57
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: No2Mad
Vastaukset: 24
Luettu: 16839

No2Mad

Aloita siis Janne Mässytön Maaliskuu sekä perus lihaskunotilu mitä teet ja katotaan kuin käy.
No2Mad
maalis 2, 2015, 11.55
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: No2Mad
Vastaukset: 24
Luettu: 16839

No2Mad

Sovittu
No2Mad
helmi 26, 2015, 09.05
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: No2Mad
Vastaukset: 24
Luettu: 16839

No2Mad

Kesäksi kuntoon oli suunnitelma ja tammikuussa se lähtikin jo käyntiin. Massaa joulun jälkeen oli 142kg ja kun joutui happivajeella sitomaan kengän nauhoja niin oli aika tehdä asialle jotain.
Koska en nykyään enään hirveästi hörppäile alkoholia niin päätin pitää mässyttömän tammikuun ja vierottaa itseäni himan sokerista.
Tammikuussa päätin että kun vedän harjoituksia teen ain omalla kehon painolla kyykkyjä, vatsoja selän ojennuksia ja etunojapunnerruksia kapeella otteella. Tämä onnistuukin hyvin kun siinä omalla painolla jumppailessa pystyy seuraamaan harrastajien touhuilua varsikin lämmittelyissä. Jos porukkaa on pariton määrä niin osallistun itse mutta kun harvemmin on niin teen omalla kehonpainolla lämpöjä. Sparrien aikana kierrän huutamassa suu vaahdossa pareille neuvoa tämä myös edes auttaa siinä vaiheessa kun mennään kisoihin että ottelija kuulee mitä hänelle huudetaan.
Ensimmäisessä treenissä 1,5h tuli tehtyä hurjat 39 kyykkä, vatsaa ja selänojennusta lisäksi 7 etunojapunnerrusta. Teen toistot portaittain alaspäin eli ensimmäinen kyykky sarja 20 seuraava 19 seuraava 18 jne. tosin ekoissa treeneissä tuon 20 saavuttaminen tehtiin 3 yrityksellä 9+7+4. Punnerruksissa tein 4 ja 3.
Tämän viikon alussa lisäsin leuan vedon tuohon settiin ja yllätyksekseni tuli 7 toistoa mutta kyykky, vatsat, selänojennus ja punnerrus on mennyt hyvää vauhtia etiäpäin eilinen tulos kyykky,vatsat ja selän ojennus 155toistoa per liike + etunoja 55 toistoa ja leuat se 7 toistoa. Loppui vain aika kesken mutta virtaa olisi vielä ollut tehdä enemmänkin. Aloitin sieltä 20 toistosta ja pääsin 11 toistoon. Etunojat aloitin 10 ja pääsin 1 asti.
Nyt keväällä on ollut muutenkin hienoa huomata kun toisen treenin vetäjä käy vakoilemassa ja implementoi omaan treenin vetoon käyttämiäni metodeja. Lisäksi sitä on saanut huomata miten jotkin perus asiat on harrastajilla hukassa ei ole vielä keksitty sitä perustekniikankaan ydintä vaan on tietyt luulot joistain asioista ja kun käyn aihetta läpi palaute on positiivista kun se tekniikka vihdoinkin toimii. Tämä on kuitenkin se avain mikä edes auttaa sitten niiden "temppu" tekniikoidenkin onnistumisessa kun on perus ajatus ymmärretty ja helpottaa leireillä ja seminaareilla hahmottamaan miten se homma nyt oikein toimii.
No2Mad
helmi 13, 2012, 15.45
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: No2Mad
Vastaukset: 24
Luettu: 16839

No2Mad

Brasilian mies vetämässä seminaaria ja kun jaksaa kysellä niin tietoa saa. Ei ole vuosiin enään tullut mitään uuden uutta mutta yksityiskohtia ja variantteja tulee aina. Itse kyselen paljon kun tekniikkaa näytetään miten vetäjä tekisi tämän tai tämän niin tulee niitä variaatioita tekniikoihin. Usein jopa niihin kaikkein yksinkertaisimpiin temppuihin tulee uusia ideoita ja variaatioita.
No2Mad
tammi 24, 2012, 11.04
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: No2Mad
Vastaukset: 24
Luettu: 16839

No2Mad

Lauantai 21.01.2012
BJJ-Centerille kylään harjoituksen veti Bernardo Faria. Poikkeuksellinen Alliancen mies kun ei jumpattukaan 45min putkeen vaan hyvät alkulämmöt tekniikkaa ja sparrit.
Selän sain itseltäni pahemman kerran jumiin vaikka en montaa sparria ottanutkaan. Oman seuran mies huuteli vastustajalle neuvoja kun yritin laiskotella. Huutelun sai loppumaan kun siirtyi vuoropohjaiseen tekemiseen koska se näyttää ulkopuoliselle sparrilta vaikka itse laiskottelee.
Vieläkään en ole siis päässyt laiskottelusta eroon harjoittelussa. Ei se vaan ole niin helppoa.

Maanantai 23.01.2012
Jamelao veti harjoitukset ihan perus tekniikoita. Itse seurasin maton reunalta lähinnä ja tein kehon huoltoa.
No2Mad
tammi 20, 2012, 13.19
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: No2Mad
Vastaukset: 24
Luettu: 16839

No2Mad

Paino 131,5kg 19.01.2012
Puntilla ja lenkkeilen lähinnä
No2Mad
tammi 16, 2012, 13.28
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: No2Mad
Vastaukset: 24
Luettu: 16839

No2Mad

Tulee vierailtua useammalla salilla edelleen ja yleensä kuten viimeviikon kun olin reissussa vedin paikalliselle porukalle harjoituksia.
Jokainen valmennettava on yksilö joten ohjelmat ovat yksilöllisiä.
Jos Eelo mietit sopivaa rytmitystä itsellesi niin kannattaa aina aloittaa kysymyksellä "Mitä minä haluan?"
sen jälkeen tarkastelet vastaustasi ja kysyt "mitä se vaatii?"
Kaikkea ei voi saada eli sinusta ei tule thai nyrkkeilyn ja nyrkkeilyn ja painin ja judon ja BJJ suomen mestaria samana vuonna. Vaikka kuuluisit kevyimpään tai superraskaaseen sarjaan jolloin osallistuja määrät ovat minimissä niin kaikkea ei vaan voi saada.
Jotain tarvii uhrata jotta jotain voi saavuttaa.
Tämä seuraava on ihan hyvä perus ohje. Eli älä lue kuten raamattua sillä jokainen on yksilö mutta jos sinulla ei ole valmentajaa joka katsoo joka harjoituksissa sinun perään niin tämä on hyvä.
1 harjoitus viikossa pysyy huono tuntuma tekemiseen ja mitään uutta ei tartu.
2 harjoitusta viikossa pysyy hyvä tuntuma ja vanhat tekniikat pysyvät hyvin mielessä mutta uutta ei saa käyttöön
3 harjoitusta viikossa saadaan aikaan pientä kehitystä
4 harjoitusta viikossa selkeää kehitystä
5 tai enemmän harjoitusta viikossa suunnitelmallista kehitystä
Koska vaaditaan paljon harjoituksia jotta saadaan kehitystä niin kaikkea ei voi harrastaa kerralla jostain on luovuttava.
No2Mad
tammi 6, 2012, 23.29
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: No2Mad
Vastaukset: 24
Luettu: 16839

No2Mad

kiitoksia poijaat. Tämä päiväkirja kirjoittelu on minulle aivan uusi asia joten kaikki palaute ja ohjaus on plussaa.
Puntista vielä sen verran että vaikka kamppailu urheilu on hyvin monipuolista usein käy niin että syntyy lihas epätasapainoa koska suositaan toista puolta. Tämä taas johtaa vaivoihin esimerkiksi selän kanssa. Tästä syystä itse käyn puntilla ja teen erilaisia lihas harjoitteita apuvälineillä. Toimintahan on siis kuten toki tiedätte lajia tukevaa ei itse tarkoitus mutta jätän lihasharjoittelu höpinät vähemmälle.

05.01.2012
MMA mattoa yksityis opetuksena.
Paikalla itseni lisäksi 2 erittäin lupaavaa ottelijaa.
Vaikka tekniikat olivat yksinkertaisia niin se että saa valmennettavat tarraamaan kiinni siitä punaisesta langasta on vaikeaa. En tarkoita tällä sitä että puretaan tekniikka osiin ja selitetään sen yksityiskohdat vaan että valmennettava saa sen ahaa elämyksen ja oppii sen "tuntemuksen" minkä tekniikka vaatii jotta sen pystyy suorittamaan paineen alla. Itse käytän tähän useita metodeja saman harjoituksen aikana kun hinkataan sitä yhtä ja samaa tekniikkaa. Plussana tässä on se että kun valmennettava on muutaman tekniikan opettelun aikana saanut siitä punaisesta langasta kiinni niin se langan kiinni saaminen helpottuu seuraavassa tekniikassa.

06.01.2012
Paljon uusia kasvoja harjoituksissa. Varasin heti harjoituksen alussa itselleni muutaman kovemman erän. Alkuun omat lämmöt kun on tuota painoa niin harva haluaa pariksi yli 130kg painoista nosteltavaa. Kunto on ihan pohjamudissa sen 2min kun sitä riittää ei ole hätää ja olen hyökkäävä osapuoli mutta sen jälkeen sitä menee passiiviseksi. Koko erän ajan yritin itselleni mielessä toitottaa että "hyökkää hyökkää älä passaile ja lepäile vaan hyökkää" vaikka sitte jouduin antamaan positioita huonoista suorituksista johtuen. Pakko yrittää päästä oman mukavuus alueen yli ja tulihan sieltä välillä takaraivoon ajatus "antaa olla en mä jaksa". Tällaisista sparrin aikaisesta ajattelusta on päästävä eroon. Niinkuin kaikessa ensimmäisen kerran kun ottaa sen helpon tien niin sille palaaminen on aina vaan helpompaa. Sit kun se löysäily on jo rutiinia niin itsensä niskasta ottaminen on helvetin vaikeaa. Tuli tämä joskus opiskelu aikanakin tehtyä kun lintsasin koulusta. Ensimmäinen lintsaus oli vaikea ja ottipäähän jälkikäteen että tuli lintsattua mutta seuraava oli jo helpompi jne. Kun sitten yritin taas päästä oikealle polulle opiskelun suhteen tuntuise alkuun ylitsepääsemättömältä ja hirveältä taistelulta. Tämä täysin sama taistelu on nyt edessä.
Olen valmis ottamaan erää oman itseni kanssa...
No2Mad
tammi 5, 2012, 14.01
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: No2Mad
Vastaukset: 24
Luettu: 16839

No2Mad

herroilta voisinkin näin alkuvaiheessa kysyä mitä odotatte tänne tulevan tai mitä olis toiveissa.
Pitäisikö enenmmän puhua valmentamisesta ja valmennettavista vai puhtaasti omista suorituksista.

04.01.2012
Ruokailu rutiini pysyi samana.

kysymys:"Paljonko nousee penkistä"
Vastaus:" 195"

Ennenkuin kaikki lukee et on se kova jätkä niin kyseessähän on pituus mitta ja minun vakiovastaus tuohon iänikuiseen kysymykseen. Puntilla tuli käytyä ja aina ensimmäinen ja toinen ohjelman kierto on painojen kohdalleen näin siis tälläkin kertaa koska en ole puntilla aikoihin käynyt. Tarkastelin hieman päiväkirjasta vanhoja tuloksia ja sovittelin niitä tekemiseen. Vuorossa yläselkä, hauis ja kyynärvarret
7 liikettä ja 60 sekunttia taukoa sarjojen välissä.
Punttisalilla on helpompi mennä sen oman mukavuus alueen yli vaikka harjoittelee yksin. On helpompi yrittää vielä pusertaa sitä viimeistä toistoa ja huutaa kun jos vertaa kamppailu urheilussa mukavuus alueen ylittämistä. Toki puntillakin jos saa ulkopuolisen motivaattorin siihen viereen niin hups tulee ihan eritavalla tulosta. Monesti yksin nostaessa vaikka kuvittelee tekevänsä maksimit niin todellisuus onkin 90% ja se ulkopuolinen motivaattori tuo sen 10% lisän.
No2Mad
tammi 4, 2012, 16.14
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: No2Mad
Vastaukset: 24
Luettu: 16839

No2Mad

Tiistai 03.01.2012

Aamulla proteiini pitoinen aamiainen niin pysyy nälkä pitempään loitolla.
Välipala 2h aamiaisesta
Ruoka 2h välipalasta
Välipala2 3h ruuasta.
treenini jälkeen pelkkä proteiini palautusjuoma.
ruoka 1h treenistä proteiinia ja hiilaria
Iso lasi maitoa ennen nukkumaan menoa.

Nyt jo alkaa herkkuja tekeen mieli ja joku perhana oli kotoaan tuonut syömättä jääneet konvehti rasiat tänne töihin. Oli pakko mennä työpöydän ääreen juomaan teetä ja syömään välipalaa eikä jäädä kahvi huoneeseen kun ei voi itseensä luottaa.

Treeniä:
SW
Sitä on tullut saamattomaksi ja laiskaksi kun koko ensimmäinen 1,5h meni opettaessa, katsellessa ja huutaessa kun toiset paini.
BJJ
taas alkaa samalla tavalla 1h opetusta ja edellisestä poiketen tuli annettua liikaa matskua samaan peliin mutta toivottavasti se tärkein idea meni jakeluun. En taida osata selittää tekniikoita kunnolla tai hölötän liikaa kun tuntuu ettei mene jakeluun. Toisaalta koitan näyttää oikein kädestäpitäen ja selitän samalla mutta liikaa on liikaa.
Pari painiakin ehdin puvun kanssa kokeilla ensimmäinen vei mehut vaikka lopetuksen sainkin vastustajalta. Heittää en uskaltanut kun viimeksi harjoitus kaveri hajosi ilmalennon jälkeen. Pari kevyttä aloittelijaa vastaan ja kun tuli taas kovempi vastus ja oma mukavuus alue vastaan( tehot nolla) aloin passiiviseksi. Pitäisi pystyä murtamaan tuo oma mukavuus alue ja päästä siitä ohi loppuun asti.
No2Mad
tammi 3, 2012, 14.38
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: No2Mad
Vastaukset: 24
Luettu: 16839

No2Mad

Kokeillas nyt jos vaikka tämä päivyrin pitäminen julkisesti motivoisi harjoittelemaan ahkerammin.
Lähtökohtana seuraavanlainen tilanne. Teloin oikean käden olkapään Sao Paolossa ja vielä selvin päin. Nyt en ole sen jälkeen päässyt harjoittelemaan juuri lainkaan. Punnerruksia pystyy tekemän mutta vauhti on 1mm 5sekuntia. Koska energian kulutus on tipahtanut olemattomiin on paino noussut miehisiin lukemiin.
Elo paino tällähetkellä 136,5kg
pituutta 195cm

Ja koska ei tuo viina pahemmin nykyään enään maistu niin tipaton tammikuu on liiankin helppo. Sen sijaan pidän herkuttoman tammikuun jossa kieltäydyn kaikista herkuista. Oma heikkous on varsinkin joulun jälkeen että jää mässyttely vaihde helposti päälle. Sitä kun on 4 veljeä ja joka paikassa missä tulee joulun alla käytyä olo on kuin syöttö porsaalla, kun sitä kaakkua ja kinkkua ja herkkua tungetaan siihen naaman eteen ja lahjoistakin on puolet suklaata.
Tammikuun ensimmäiset päivät ilman herkkuja on helppoa kun on niin paljon ahminut ettei tee edes mieli mutta tiedän että ensi viikko tulee olemaan tuskaa ja vieroitus oireita.