Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

No2Mad
maalis 6, 2015, 16.04
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: JanneM
Vastaukset: 3275
Luettu: 272026

JanneM

Itse en innostu tuosta vyötärön ympärys prosenttuaalinen pieneneminen. Koska en ole mikään tiimalasi Bodari ruumiinrakenteeltani vaan tasapaksu. Tarkoitan tällä sitä että vyötärö ei hirveästi kutistu ja rasvat olisivat alle 10% kun taas toisella voi vyötärö kaveta helpostikin ja olla yli 10% rasvat.
Jokin tai jotkin fyysiset suoritteet olisi helpommin motivoivia. Toki tässä tarvii katsoa asiaa taas suhteellisesti vaikka molemmat rapakunossa ollaankin. Eli jos meikäläinen vetää nyt sen 7 leukaa ja maunonen 1 niin Maunonen kun vetää 7 on parannus 700% jolloin mun pitäis vetää 49 jotta pääsen samaan.
En täysin sulje tuota kehon koostumustakaan mutta tarvii vain suhteuttaa se hyvin molemmille sopivaksi tai sitten ottaa pari aihetta kisaan jossa molemmilla omat vahvuudet eli joku sekopäinen viisin ottelu + kehon koostumus.