Nyt voit liittyä etupotkijaksi näppärästi ja nopeasti PayPalin kautta tästä linkistä. Tukemalla Potkua pidät sivustoa pystyssä. :)

Kuva

Haku löysi 2 tulosta

SotaRonsu
helmi 23, 2009, 14.42
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Sykemittari harjoitteluvälineenä
Vastaukset: 91
Luettu: 19215

Sykemittari harjoitteluvälineenä

Mietin juuri sitä, että kuinka kaukaa se kello-osa pystyy vastaanottamaan signaalia. Mahtaisiko se toimia jos tekisi niin että laittaa mittarin päälle ja jättää sen rannekkeen tatamin reunalle jonnekin. Toisaalta epäilyttää, että pysyisikö se sykevyökään rintakehällä oikealla paikalla varsinkaan sitten jos jotain mattopainiharjoituksia tehdään....
SotaRonsu
helmi 18, 2009, 15.55
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Sykemittari harjoitteluvälineenä
Vastaukset: 91
Luettu: 19215

Sykemittari harjoitteluvälineenä

Mun tulee jonkun verran liikuttua sykemittarin laatiman ohjelman mukaan, vaikka en olekaan mikään yltiötavoitteellinen liikkuja sinänsä, siis kilpailija tai mikään semmoinen. Kyllähän se motivaattorina jotenkin toimii kun mittari sanoo tavoitteen, että tänään pitäisi tehdä tämän verran ja huomenna tuon verran. Jollekin se voi kääntyä varmaan vähän orjuuttavaksi jos menee liian tarkkaan mittarin ohjeiden mukaan, mutta ei mulla semmoista ongelmaa ole itsellä ollut.

Juoksemisen aloittaminen oli ainakin aikanaan paljon helpompaa mittarin kanssa, koska jotenkin en itse osannut kuunnella kroppaani ja aloittaa oikeilla sykkeillä ja uuvutin siksi helposti itseni heti alkuun. Nyt kun voi seurata tarkempaan niin ei tule sitä aloittelijan mokaa, että köpöttää täysillä ekan puoli kilsaa ja sitten onkin jo ihan hapoilla eikä siitä koko lenkistä jääkään kuin paha maku suuhun lopulta.