Nyt voit liittyä etupotkijaksi näppärästi ja nopeasti PayPalin kautta tästä linkistä. Tukemalla Potkua pidät sivustoa pystyssä. :)

Kuva

Haku löysi 2 tulosta

Jussi Huusko
elo 6, 2013, 22.51
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Sykemittari harjoitteluvälineenä
Vastaukset: 91
Luettu: 19216

Sykemittari harjoitteluvälineenä

Kiitokset kaikille vastauksista!

Päädyin lopulta tänään ostamaan Garmin Forerunner 210:n, kun oli paikallisessa Intersportissa viimeinen kappale ja itse kauppias sattui paikalle neuvottelemaan kaupasta. Ratkaisi homman, kun hän antoi minulle 60 euron alennuksen paketin kyljen hinnasta, eli sain sen täpärästi alle kahteensataan (199€ jäi hinnaksi siis), vaikkei nyt sinänsä niin kiveenhakattu ollutkaan se mun itse asettamani hintakatto siinä. Ja muutenkin erittäin ystävällistä ja mukavaa palvelua, kiitos vain sinne kauppiaalle.

Tuossa tulikin jo jotakin vinkkejä tuon käyttelystä harjoituksia tukemassa, mutta ainahan sitä mielellään lukee lisääkin kokeneempien ohjeita. :bow:
Jussi Huusko
elo 5, 2013, 22.58
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Sykemittari harjoitteluvälineenä
Vastaukset: 91
Luettu: 19216

Sykemittari harjoitteluvälineenä

En löytänyt muuta ketjua, voi vinkata josko jossain perusteellisempaakin keskustelua jo löytyis.

Olen hankkimassa nyt sykemittaria/urheilukelloa, niin olisikos jotakin tiettyä laitetta jota suosittelisitte tällä hetkellä hintaluokasta max. 200€.

Tuossa tähyillyt hiukan Garminin Forerunner 110:ä, mutta taas toisaalta mietin että pärjäisinkö jollakin edukkaammallakin mallilla?
http://www.garmin.com/fi/forerunner" onclick="window.open(this.href);return false;

Juoksun osalta tavoitteena päästä ensin puolimaraton kondikseen ja sitten jossain kohtaa kokonainen, keväämmällä taasen tarkoitus hioa cooperia mahdollisimman kovaksi.