Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Pyjamasankari
elo 6, 2013, 22.51
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Sykemittari harjoitteluvälineenä
Vastaukset: 146
Luettu: 41202

Sykemittari harjoitteluvälineenä

Kiitokset kaikille vastauksista!

Päädyin lopulta tänään ostamaan Garmin Forerunner 210:n, kun oli paikallisessa Intersportissa viimeinen kappale ja itse kauppias sattui paikalle neuvottelemaan kaupasta. Ratkaisi homman, kun hän antoi minulle 60 euron alennuksen paketin kyljen hinnasta, eli sain sen täpärästi alle kahteensataan (199€ jäi hinnaksi siis), vaikkei nyt sinänsä niin kiveenhakattu ollutkaan se mun itse asettamani hintakatto siinä. Ja muutenkin erittäin ystävällistä ja mukavaa palvelua, kiitos vain sinne kauppiaalle.

Tuossa tulikin jo jotakin vinkkejä tuon käyttelystä harjoituksia tukemassa, mutta ainahan sitä mielellään lukee lisääkin kokeneempien ohjeita. :bow:
Pyjamasankari
elo 5, 2013, 22.58
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Sykemittari harjoitteluvälineenä
Vastaukset: 146
Luettu: 41202

Sykemittari harjoitteluvälineenä

En löytänyt muuta ketjua, voi vinkata josko jossain perusteellisempaakin keskustelua jo löytyis.

Olen hankkimassa nyt sykemittaria/urheilukelloa, niin olisikos jotakin tiettyä laitetta jota suosittelisitte tällä hetkellä hintaluokasta max. 200€.

Tuossa tähyillyt hiukan Garminin Forerunner 110:ä, mutta taas toisaalta mietin että pärjäisinkö jollakin edukkaammallakin mallilla?
http://www.garmin.com/fi/forerunner" onclick="window.open(this.href);return false;

Juoksun osalta tavoitteena päästä ensin puolimaraton kondikseen ja sitten jossain kohtaa kokonainen, keväämmällä taasen tarkoitus hioa cooperia mahdollisimman kovaksi.