Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Pyjamasankari
heinä 26, 2010, 09.41
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Juokseminen
Vastaukset: 393
Luettu: 67305

Juokseminen

flammee kirjoitti:
Jussi Huusko kirjoitti: Pidän rennosta fiilistelystä. Suomalaisten järvien rannoilla, metsäpoluilla, maaseudulla, Pohjois-Thaimaan vuoriston viidakkopoluilla, oikeastaan missä vain suoritetusta kroppaa kuuntelevasta mukavasta hölkyttelystä. Mielestäni juoksun (kuten kaiken treenin!) tulee olla nautittavaa, ei mitään pakko-pullaa ja stressiä vauhdin puuttumisesta tai kilometrimääristä. Itselleni juoksu ja kävely on lähinnä sellainen nollaus, palautteleva harjoite. Hyvänolontunteen laukaiseva mielihyväkylpy, jonka aikana ajatus lentää.
Periaatteessa näin, mutta jos juoksutreenillä ei ole muuta tavoitetta kuin että käy joskus huvin vuoksi niin herkästi tapahtuu sitä että se unohtuu pitkiksi ajoiksi.
No, mulla on siitä helppo ohjelma, että ei unohdu: joka päivä. :)
Pyjamasankari
heinä 24, 2010, 10.13
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Juokseminen
Vastaukset: 393
Luettu: 67305

Juokseminen

Elina kirjoitti: Mulla on juoksukausia
Niin mullakin on juoksukausi, melkein koko ajan menen naisten perässä muna suorana. :D

Nyt valmistaudun Chiang Mai-maratonille, tavoitteena vähintään puolikas. Tuo on siis joulukuun lopulla Pohjois-Thaimaassa.

Pidän rennosta fiilistelystä. Suomalaisten järvien rannoilla, metsäpoluilla, maaseudulla, Pohjois-Thaimaan vuoriston viidakkopoluilla, oikeastaan missä vain suoritetusta kroppaa kuuntelevasta mukavasta hölkyttelystä. Mielestäni juoksun (kuten kaiken treenin!) tulee olla nautittavaa, ei mitään pakko-pullaa ja stressiä vauhdin puuttumisesta tai kilometrimääristä. Itselleni juoksu ja kävely on lähinnä sellainen nollaus, palautteleva harjoite. Hyvänolontunteen laukaiseva mielihyväkylpy, jonka aikana ajatus lentää.

Siihen on sitten usein mukava vetäistä joku pieni treeni päälle. Kuten esimerkiksi joskus kirjoittelin hyvän mielen ketjuun:
Jussi Huusko kirjoitti: Tulin poikkeemaan ekaa kertaa Suomeen pariin vuoteen. Kävin just vetäseen myöhäsen iltalenkin ja hoksasin pellolla heinäpaaleja, semmosia isoja pyöreitä ja sitten pienempiä kulmikkaita. Niitä sitten käyttelin makiwarana, varsinkin etu, sivu- ja kirvespotkuja oikein mukava jyskytellä meneen ja tietysti kyynärpäitä ja niihin pienempiin mountista lyöntejä ja polvirinnalla pyörimisiä ja lyöntejä. Puukollakin sohin aikani meneen. Toivottavasti oli sen verran pimeetä ettei naapurinisäntä nähny, ei anna mulle lettuihin munia. Aijai, raikas hapekas suomen luonto, hiljaisuus ja kotona odottamassa tuoreet kuhafileet ja uusia pottuja. Edellisen viikon jv keikan jännitykset katos. Otin vielä muutaman 10-20m vedon paalilta toiselle paikkojen avaamiseen ja tein pari kyokushinkain hengitysharjoitusta nopsaan. Huomenna vielä sama setti ja sitten tiistaina tapaamaan vanhoja veijareita, hyviä ystäviäni hiivan ääreen. Olen varannut heti pari päivää suosiolla juopootteluun.