Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva

Haku löysi 2 tulosta

Kyösti
marras 21, 2018, 22.07
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Sykemittari harjoitteluvälineenä
Vastaukset: 88
Luettu: 14942

Sykemittari harjoitteluvälineenä

Daddy kirjoitti:
marras 21, 2018, 13.14
Tarvisin kellon uimiseen, lähinnä sellaisen joka mittaisi uitua matkaa. Joko jotenkin automaagisesti tai sitten kierroslaskurina aina altaan päässä jotain namiskuukkelia painaen tms. Ongelma on siis siinä, että jos uidessa uppoutuu ajatuksiinsa - kuten mulla helposti käy - niin menee laskut sekaisin. Ja kuin tykkään uida 1500m, niin siinä joutuu kauhomaan altaan päästä päähän eräänkin kerran.

Eli olisiko raadilla suosituksia?
M600 on vesitiivis ja siinä on uintiin oma profiili, altaan pituudenkin pystyy laittaa 25m, 25y, 50m tai muokattu, se oli yksi eniten toivottuja ominaisuuksia tuohon sen julkaisun jälkeen.Itse en ole saanut kokeiltua miten se toimii kun altaalla on aina muksut mukana ja kumpikaan ei osaa uida kunnolla.
Kyösti
marras 21, 2018, 12.13
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Sykemittari harjoitteluvälineenä
Vastaukset: 88
Luettu: 14942

Sykemittari harjoitteluvälineenä

Minulla on ollut m600 pari vuotta käytössä, tein sillon alkuaikaan testin kun porukka epäili, ettei tuo optinen olisi tarkka. M400 sykevyön kanssa ja m600 mittasi vasemmasta ranteesta, 2 tunnin perustekniikka treeni m600 kulutus +2.6% , maxsyke +2BPM ja minimi syke +1BPM, ihan tarpeeksi tarkkaa tulosta minulle. Jos on mittauspinta tatuoitu, saattaa kuulemma olla mahdoton mitata (kun sävyihossa ei muutu tarpeeksi), jotkut kääntäneet kellotaulun ranteenpuolelle tuon takia. Jos jotain negatiivista pitää laittaa niin akkukesto voisi olla parempi, yleensä laitan suihkun ja päikkäreiden ajaksi lataukseen nin ei ole ongelmaa, jos se unohtuu niin työpäivän ajaksi laitan lentokonetilaan , jolloin selviän iltaan asti. E:Polar Vantage V on hankinta listalla juurikin tuon akunkeston takia.