Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Point
elo 6, 2013, 17.26
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Sykemittari harjoitteluvälineenä
Vastaukset: 149
Luettu: 41464

Re: Sykemittari harjoitteluvälineenä

Kännyköissä tosiaan on eroja GPS:n suhteen. Vanhassa puhelimessa oli GPS pomppi välillä oikein huolella. Nykyisellä IPhone5 ja runkeeperin päivitykset näyttävät itselle riittävän tarkasti keskim vauhdin. Ja puhelin kulkisi jokatapauksessa mukana musiikkisoittimena. No, tämä olikin esimerkkinä, jos haluaa päästä edullisemmin eikä vaadi hyvää tarkkuutta muutakuin realiaikaisen sykkeen suhteen.

Mutta kyllä minunkin seuraava sykemittari on vähän hienompi peli. Sen verran hyötyjä on saanut tähän asti tuolla karvalakilla..
Point
elo 6, 2013, 09.08
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Sykemittari harjoitteluvälineenä
Vastaukset: 149
Luettu: 41464

Sykemittari harjoitteluvälineenä

Jussi Huusko kirjoitti: En löytänyt muuta ketjua, voi vinkata josko jossain perusteellisempaakin keskustelua jo löytyis.

Olen hankkimassa nyt sykemittaria/urheilukelloa, niin olisikos jotakin tiettyä laitetta jota suosittelisitte tällä hetkellä hintaluokasta max. 200€.

Tuossa tähyillyt hiukan Garminin Forerunner 110:ä, mutta taas toisaalta mietin että pärjäisinkö jollakin edukkaammallakin mallilla?
http://www.garmin.com/fi/forerunner" onclick="window.open(this.href);return false;

Juoksun osalta tavoitteena päästä ensin puolimaraton kondikseen ja sitten jossain kohtaa kokonainen, keväämmällä taasen tarkoitus hioa cooperia mahdollisimman kovaksi.

Tämän hetkisistä malleista en tiedä sillä itselläni on tällä hetkellä käytössä toissa keväänä ostettu "karvalakki-Polar" ilman GPS herkkuja. Matkan ja nopeuden mittaus onnistuu iphonen Runkeeperin avulla.

Eli jos sinulla sattuu olemaan joku älypuhelin, jossa on suht ' tarkka GPS ja jonka sovelluskaupasta saa ladattua Runkeeperin tai Sportstrackerin etkä ole vienyt sykeharjoittelua äärimmilleen (Mittauttanut kynnyssykkeitä jne), niin voi olla, että saat treenattua sillä perusmallilla + puhelimen sovelluksella. Runkeeperissä on mukana myös erilaisia harjoitusohjelmia, jonka avulla voi saada vähän vaihtelua tavoitteelliseen harjoitteluun

Huono puoli noissa sovellus+mittariyhdistelimissä, että silloin ei voi jälkikäteen analysoida niin tarkasti sykkeitä. Esim. kuinka korkealla siinä ja siinä mäessä oli sykkeet jne. Mutta en tiedä onko tarpeellistakaan.

Tästä ei ole kokemusta, mutta jos sinulla saattuu olemaan puhelin valmiina, niin voihan kokeilla tätä Runstaticin sykevyö-vastaanotinta-sovellusta. Ainakin voi päästä edullisesti alkuun:

http://www.gigantti.fi/product/puhelime ... astaanotin" onclick="window.open(this.href);return false;