Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Point
marras 16, 2012, 11.59
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Kinesioteippaus
Vastaukset: 68
Luettu: 44916

Kinesioteippaus

Ostin groponin kautta kinesioteippaus koulutuksen. (se parin tunnin alkeet+nettikoulutus). Maratonille annoin Atte Kärmän vetää itselle teipit ja tästä tuntui olevan apua. Lisäksi teipillä saatiin hyvin rentoutettua hartiat, kun tapaan jännittää niitä. Ajattelin, että jos koulutuksen avulla oppisi edes tämän jalka ja hartiateippauksen. Lisäksi jos oppisi teippaamaan rintavan tyttöystäväni hartiajännitystä.

Mutta onkos muilla kun Elinalla kokemuksia itsensä teippaamisesta? Onnistuuko se kuinka helposti itse vai joutuuko sitä kouluttamaan myös siippansa tuohon?
Point
elo 13, 2012, 15.08
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Kinesioteippaus
Vastaukset: 68
Luettu: 44916

Kinesioteippaus

Itsellä oli vajaan viikon teipit jaloissa ehkäisemään penikoita. (hieroja laittoi). En tiedä oliko apua, mutta ainakin teipit saivat sääret tykyttämään oudosti.

Kannattaisikohan teipata jalat kunnolla ehkäisemään jalkakipuja maratonia ajatellen? Onkos kellään kokemusta ennalta ehkäisevästä teippauksesta?

Sain muuten tänään sähköpostiin viestin teippauskoulutuksista ja siinä yhtedessä oli ilmainen suppea teippausopas. Linkki alla, jos joku haluaa tutustua eikä ole saanut sitä.

http://gallery.mailchimp.com/6e4ff311d4 ... _www_2.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;