Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 3 tulosta

Point
huhti 24, 2016, 14.46
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Poliisin työ
Vastaukset: 352
Luettu: 85326

Re: Poliisin työ

Juu. Mallia voisi ottaa esim. Näistä Woltin ja Foodoran kuskeista. Palkka määräytyisi tehtävien mukaan. Söisivät donitseja sitten omalla ajallaan [emoji23]


Sent from my iPhone using Tapatalk
Point
helmi 19, 2013, 08.41
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Poliisin työ
Vastaukset: 352
Luettu: 85326

Re: Poliisin työ

Vanhakankea kirjoitti: Onko muuten tutkittu tai arvioitu edes, että miten tämä vaikuttaa poliisien moraaliin?

Koulutus pitäisi kyllä sopeuttaa virkojen määrään ja toteuttaa vaikka vain joka toinen tai kolmas vuosi silläkin uhalla, poliisikoulun toimintaa pitäisi sopeuttaa.

Toisaalta yhteiskunta kouluttaa paljonkin ihmisiä aloille, joissa ei ole mahdollista syystä tai toisesta työllistyä saman tien koulutusta vastaavaan työhön eikä heidänkään moraalistaan olla huolissaan.

Tietenkin olisi hyvä, että yhteiskunnan resurssien käyttö olisi 100 %:sen tehokasta eikä ketään koulutetettaisi tyhjän pantiksi ja meillä olisi täystyöllisyys kiitos hyvän koulutuksen.
Point
joulu 5, 2012, 08.56
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Poliisin työ
Vastaukset: 352
Luettu: 85326

Poliisin työ

Kuntoilija kirjoitti: Työllisyyden kannalta lähitulevaisuus on mielenkiintoinen. Monilla aloilla ensinnäkin työtehtävät tulevat haasteellisemmiksi tekniikan kehityksen myötä ja kun kaikki (asiat) vaikuttaa kaikkeen, niin ammattitaitoa tarvitaan paljon. Suuret ikäluokat sirityvät 10 - 20 vuoden kuluessa eläkkeelle. Uudet taloudellista tuottoa tuottavat ikäluokat ovat pienempiä. Syntyy tilanne, että työtätekevän tuloksella joudutaan kustantamaan suurempi määrä eläkeläisten elämää. Bruttokansantuote voi pienentyä, jos ei ole osaavaa työvoimaa. Tähän on esitetty vastaukseksi maahanmuuttajia. Heidän työpanos ei ole kuitenkaan ihan helposti saatavilla kieliongelmien ja ihmisten suhtautumisen takia.

.

Hieman off-tipiccina ja pilkun viilauksena "suuret ikäluokat" (1945-1950 syntyneet) ovat jo osittain eläkkeellä. Jotkut voivat vielä sinnetellä viitisen vuotta riippuen työn raskaudesta..

Eli pommi on melkein räjähtänyt jo. Ehkä suurin ongelma näissä suurissa ikäluokissa on se, että ne penteeleet taitavat elää aika pitkään :oops: Karppaus on tietenkin yksi ratkaisu, mutta kyllä sitä eläkeikääkin pitäisi nostaa ja varmasti nostetaankin, kun suuret ikäluokat saadaan "turvaan eläkkeelle ensin".. Maksellaan me muut sitten heidän eläkkeitä korvaukseksi kaikesta muusta :)

Sori off-topic... nyt aiheeseen