Nyt voit liittyä etupotkijaksi näppärästi ja nopeasti PayPalin kautta tästä linkistä. Tukemalla Potkua pidät sivustoa pystyssä. :)

Kuva

Haku löysi 1 tuloksen

Euchrid
tammi 25, 2006, 22.52
Keskustelualue: Bothoan
Aihe: Pekiti-Tirsia Kali ja B.I.F.F. Escrima
Vastaukset: 8
Luettu: 2921

JKoskinen kirjoitti: Olenko ymmärtänyt oikein, että suomessa on harjoitellaan kahdessa eri piirissä Pekitiä? Westersund on muistaakseni tämän Bill McGrathin oppilas. Ja Saksastakin on taidettu oppia hakea. Ja tämä toinen piiri on siis yhteydessä Filippiiniläiseen kaveriin. Olikohan vielä niin, että Gajella ja McGrathilla on tiet eronneet jossain vaiheessa?
Vastaan mitä osaan. Eli GT Gajen ja McGrathin tiet ovat tiettävästi eronneet, tosin mitään suurta ja yleistä tiedonantoa ei ainakaan meille asti ole tullut. McGrath pyörittää kai edelleen Pekiti-Tirsia Internationalia ja ainakin Global Organisationin sivulla GT Gaje kirjoittaa kahden järjestön eronneen.

Mitä tulee kahdessa piirissä harjoittelemiseen, niin en ole sellaista huomannut. Ainakin meillä Jyväskylässä vaan treenataan eikä oteta kantaa liitto-ongelmiin.

McGrathan lajin Suomeen toi, mutta Saksan Uli Weidle on viimeisimmän seminaarin Suomessa pitänyt (ja Ulihan on siis GT Gajen alaisuudessa) ja jatkoa tälle on tiedossa. Tosin luulen että harva kieltäytyisi osallistumasta pelkän periaatteen nojalla jos McGrath seminaarin täällä pitäisi?

Ja nämä kirjoitukset ovat tietysti vain minun käsityksiä, joten niistä on turha vetää mitään suurempia linjoja, jooko? :)

Edit: Markohan se ehti jo ensin.. :D