Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 4 tulosta

Miklu
kesä 3, 2008, 09.03
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: ViFi
Vastaukset: 77
Luettu: 8206

Jussi Häkkinen kirjoitti:
Mika kirjoitti:
tivi kirjoitti:Japanin yleisradioyhtiö NHK on kehittänyt Super Hi-Vision -järjestelmästään värillisen version.
Super Hi-Visionin 7 680 x 4 320 pikselin kokoisessa kuvassa on yhtä paljon informaatiota kuin 16:ssa nykyaikaisessa teräväpiirtotelevisiossa.

Katso videolta, miten tarkka 33-megapikselisen Super Hi-Visionin kuva on.
Tervetullutta. HDTV:n kuva on "high definition" vain paperilla. Neljänneksen monien telkkujen kuvaruutukoosta olevissa tietokonemonitoreissa on usein korkeampia resoja.
Hyödytöntä! :D Tarvitaan vain ammattikäytössä.
Ei niillä pikseleillä mitään tee jos ei ole mitään mitä niillä katsella. Ja televisio (= virittimet sun muut) ei kannata tietokonekuvaa katsella. Sitä varten on monitorit.

Sitä paitti monitoireita katotaan pöydän ääressä naama kiinni, televisiota olkkarissa soffalta.
Miklu
helmi 21, 2008, 15.13
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: ViFi
Vastaukset: 77
Luettu: 8206

mronkain kirjoitti: a) Blu-Ray -soitinta, joka toistaa nikottelematta niin Blu-Rayt kuin vanhat DVD:t ja CD:tkin, kaikissa formaateissa. Saa olla myös kirjoittava mutta ei välttämätöntä. Erittäin iso plussa olisi jos osaisi toistaa myös DivX-filejä kuten nykyinen vemputin
PS3. Hyvä Blu-ray pyörritin, hyvä skaalaava DVD-soitin, toistaa diväksät sun muuta. Hinta-laatu -suhteeltaan paras soitin tällä hetkellä. Varmaan paarin vuoden kuluttua Blu-ray soittimet saapi alle satasella mutta siihen saakka PS3.

Varsin kätevä jos omaa pc:n ja vaikkapa langattoman verkon niin törkkää puuceelle TVersity nimisen ilmaisen mediapalvelinsoftan pyörimään niin voi striimata leffat sun muut suoraan pleikkarille. Ja tulevaisuudessa PlayTV:n myötä tuosta saapi tuplaviritindigipoksin samaan pakettiin! (aluksi antennitalouksiin).
Aivan älyttömän kätevä laite! Niin, ja sillä voipi vieläpä pelata!

Itellä on vielä PSP käsikonsoli niin silläpä voi etäkäyttää ja katsella PS3:n sisältöä. Itseasiassa pleikakrin voi etäkäynnistää PSP:llä hevon kuikasta kuhan PSP:llä pääsee jostakin langattomasti intterveppiin... Niin ja silloin pystyisi striimaamaan televisiolähetyksetkin PlayTV:n avulla tuohon kapulaan...
Polvi kirjoitti: Ihan pelkäksi mediasoittimeksi en tuota laitetta kuitenkaan hankkisi, eikä sitä sellaiseksi ole tarkoitettukaan.
Iteasiassa on. Nimenomaan sitä mainostetaan monipuolisena mediavermeenä pelkän pelikonsolin sijaan.

Täätyy sanoa, että harvoin on noin helposti saannu mitään toimimaan ku nämä Sonyn vehkeet. Ja harvoin olen saannut näin plajon vastinetta rahalle (400€)!
Miklu
helmi 20, 2008, 16.14
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: ViFi
Vastaukset: 77
Luettu: 8206

K.Maga kirjoitti: Siksi ihmettelenkin kun cd-moodissa subbari pelaa,mutta ei 5.1 moodissa. Ja mielestäni kaikki asetukset sekä vahvarissa,että dvd:ssä oikein.. :?
No tarkista nyt vielä, että 5.1 (mikä mikä?) -moodissa varmasti on subutin huokailemassa ja kajarisettingit on tehty oikkein? Eikös se puottele subuttimen pois jos ne etupöntöt on pistetty tiettyyn moodiin.
Miklu
loka 22, 2007, 11.35
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: ViFi
Vastaukset: 77
Luettu: 8206

Polvi kirjoitti: Ei taida olla kodinkone, mutta kysynpä silti.

Eli osaakos joku suositella jotain hyvää&halpaa ( :lol: ) videotykkiä kotikäyttöön? Lähinnä leffojen katseluun ja konsolipelien pelaamiseen. Hintahaarukka voisi olla jotain 800-1500e. Samoin kokemuksia erilaisista valkokangasratkaisuista olisi mukava kuulla.
Suosittelen DVDPlazan foorumin lukemista. Tosin kannattaa pitää pää kylmänä sielä :)