Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

sivarinlötkö
heinä 7, 2014, 12.52
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Milloin olet pelännyt eniten elämässäsi?
Vastaukset: 21
Luettu: 1323

Milloin olet pelännyt eniten elämässäsi?

MikaM kirjoitti: Toisen kerran, kun kuseskelin verta, ja lääkäri sanoi, että sun tupakointihistorialla tää on melko varmasti syöpä, mutta buukataan nyt urologi kuitenkin (kahden viikon päästä). Oli sitten kivat kaks viikkoo. Vaimolle en sanonu mitään. Ei ollut.
Itellä oli kans tällanen kun olin eräässä lääkeainetutkimuksessa, ensin siis kuvattiin aivoja, toisella kerralla lyötiin varjoainetta vereen ja kuvattiin uudestaan. Sitten kun valmistauduin varsinaiseen tutkimukseen (12 tuntia yhtäjaksoista kuvausta ja douppien lyömistä vereen, nettoa 500e), sairaalakuteita niskaan kiskoessa lääkäri pyysikin sivummalle ja sanoi että et voikaan osallistua kun sulla on aivoissa joku ylimääränen juttu. Voi olla kasvain.

Siinä sitten sai odotella että postista tupsahti kirje jonka perusteella kuvat kiertäny useemman lääkärin kautta, "Vasemman lateraaliventrikkelin laajentuma, normaalivariaatioiden puitteissa. Ei aihetta jatkotoimenpiteille." Meni aika paljon kaljaa tuon kahen viikon aikana.

Ei silti vedä vertoja pidemmän ajan vainoharhailuille :? Mutta niitä en vielä ala puimaan...