Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

sivarinlötkö
touko 23, 2007, 21.18
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Puristusvoima
Vastaukset: 142
Luettu: 29335

Lähinnä tuosta roikkumisesta. Ei kannata roikkua niin että olkapäät nousevat ylös kuopistaan, se on olkapäille kuulemma epäterveellistä (ja mulla ainakin tuntuu nopsaan myös siltä).

En kyllä oikein ymmärrä miten puolittaisessa leuassa roikkuminen vaikuttaisi eri tavalla varsinaiseen puristusvoimaa, täsmennätkö remo?
sivarinlötkö
touko 23, 2007, 16.46
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Puristusvoima
Vastaukset: 142
Luettu: 29335

Aika heikko on mun ote, mutta oon kuvitellut sen paranevan hyvin kun tekee leuanvetoja ja maastavetoja sekä vaan roikkuu tangossa. Ainakin tähän menessä tuntuu siltä. Lukkopainissa on kiva huomata, että pystyy vastuksia pitämään ranteista kiinni...

Pyyheleukoja en oo vedellyt, mutta oon vyöstä roikkuen välillä. Siinä tulee ainakin sormiin kiva fiilis muutaman jälkeen.

Kaksi eri asiaa se maksimivoima puristuksessa ja sitten taas kestävyys. Rättipaineissa luulisin että maksimivoiman ei tarvitse mahdottoman suuri olla, mutta kestävyyttä sitäkin enemmän.