Nyt voit liittyä etupotkijaksi näppärästi ja nopeasti PayPalin kautta tästä linkistä. Tukemalla Potkua pidät sivustoa pystyssä. :)

Kuva

Haku löysi 1 tuloksen

finnjet
heinä 3, 2014, 21.33
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Känniketju
Vastaukset: 484
Luettu: 31417

Känniketju

"Palaa astialle, älä astinlaudalle". Kivasti riittääpi yksi desi brandyä ja loput 2dl mansikkalikööriä, tulee relax meno päällensä. pullot maksaa 20egee ja tulee monen monta paukkua, vahvuuden saa itse määrätä. baareissa ja raflassa yx paukku maksaa min. 5egee.
Räsänen see oikein vara-enkeli joka vastustaa aborttia meinaa saada potkut no johan pomppas.
kaverin auton kake infra-keskuslukituksen ohjaus remppa meni käsille, ei voi tehdä mittää. parhaamme yritimme mutta tämä tasa-valta on menetetty neuvostoliiton jatkeeksi pien-lähi-itäblokin maaksi, siispä alamme kasvattamaan kurpitsaa ja perunaa eu:sta välttämättä. Elämän tarkoitus, sitä on monet magneettipää insinöörit miettineet, joku buddha hiffasi että unesta herää kun omena kolahtaa kalloon. se olikin fiksu paappa. Muuten koko maailmankaikkeuden voisi master-resetoida, aloittaa kaikki alusta, nollata kaikki taivaspaikat yms. sotkut. pistetään pallo uudestaan atomeiksi ja pyörimään telluksena auringon ympäri .
Ainiih, täällä oli jotain naisjuttuu; sanoin eilen yhdelle vosulle ihan nolla-toleranssilla kun se alkoi veistelemään omia vitsejään niin nokkelasti että "sinun parasta ennen päiväyksesi on mennyt jo kauan aikaa sitten" niin sehän ei vetänyt hernetttä nennää vaan kokonainen palkopuskan :badgrin:
Naiset, toisenlaiset, kuin uskollinen rakas koiraystäväsi hih....