Potku päivitetään perjantaina 7.8.2020. Lue lisää täältä. 🛠️

Haku löysi 4 tulosta

obmijoy
syys 14, 2012, 23.24
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Kamppailulajit ja uskonnot
Vastaukset: 69
Luettu: 11869

Kamppailulajit ja uskonnot

obmijoy kirjoitti: noi uskovaisperheiten 10-15 lapsen laumasta esiin nousevat kyvykkäät on tulosta jokapäiväisestä treenaamisesta joka tapahtuu jo 6kk vanhasta tavalla "mun on pakko olla nopee ettei sisarukset vie mun leluja" pakko pistäätakas turpaan tai mulla ei oo kohta enään mitään.

Asuttiin aikoinaan ku mullakin oli talo viellä lestadiolaisten naapurissa
ne tykkäs eksyttää pienimmän sisaruksensa joka päivä metsään
no aina se sieltä kotiin vaan löysi huudon kanssa

ärsykeet ja niihin reagoiminen näköjään kehittää
tästä ja joistain muista viesteistä tuli yv:tä että alleviivaan lestaadiolaisia

Ei ole ollut todelakaan tarkoitus anteeksi siitä jos näin on ymmärretty.
Jos juttuni on koskenut jotain mediasta napattua tapausta en tietenkään vääristele lähdettäni oli siinnä tekijänä sitten somalit malminkartanossa tai jokin uskonryhmittymä.

Tässä ylläolevassa suurperhejutussa on uskontoryhmän nimeäminen kylläkin turha yksityiskohta, sillä jutun juonihan on suurperheessä ja siinnä kasvamisessa.
Suurperheissä kasvaa aina joitain vahvoja yksilöitä, jo todenäköisyydenkin vuoksi, myös negatiivisenkin todenäköisyyden vuoksi on suuri vaara, että joku heistä eksyy lain toiselle puolelle.

Eron tultua ja kun jäin talooni asumaan 2kk:ksi ystävystyi poikani (koska sallin pojalleni vapaan kulkemisen turvallisessa omakotitalolähiössä)naapurin runsaslukuisen lapsikatraan kanssa ja maksoin pelirahaa 50c/pelaaja kun jengi pelas palloa pihallani.
Nämä isossa perheesä leikineet olivat vuosia edellä fyysisyydessä normilapsiin verattuna.
Harmi jos jotkut periaateet kieltävät heiltä urheilun. Naapurin muksut pelaavat lätkää vielläkin eli periaateet ja niiden sitovuus vaihtelee.

Myös lapset jotka saavat elää lähiössä täysin vapaasti klo14-21 välillä näytävät olevan melkoisia urheilulahjakuuksia. Tosin 12v jälkeen tupakka ja viinat pilaa hyvän pohjan.
obmijoy
syys 14, 2012, 17.28
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Kamppailulajit ja uskonnot
Vastaukset: 69
Luettu: 11869

Kamppailulajit ja uskonnot

noi uskovaisperheiten 10-15 lapsen laumasta esiin nousevat kyvykkäät on tulosta jokapäiväisestä treenaamisesta joka tapahtuu jo 6kk vanhasta tavalla "mun on pakko olla nopee ettei sisarukset vie mun leluja" pakko pistäätakas turpaan tai mulla ei oo kohta enään mitään.

Asuttiin aikoinaan ku mullakin oli talo viellä lestadiolaisten naapurissa
ne tykkäs eksyttää pienimmän sisaruksensa joka päivä metsään
no aina se sieltä kotiin vaan löysi huudon kanssa

ärsykeet ja niihin reagoiminen näköjään kehittää
obmijoy
syys 13, 2012, 06.01
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Kamppailulajit ja uskonnot
Vastaukset: 69
Luettu: 11869

Kamppailulajit ja uskonnot

ite oon löytänyt kampailukuviot jotka ei sido mihinkään ja seurakunnan joka ei sido mihinkään,
onneksi on maltillistakin meininkiä
obmijoy
syys 13, 2012, 05.39
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Kamppailulajit ja uskonnot
Vastaukset: 69
Luettu: 11869

Kamppailulajit ja uskonnot

huhhuh
Nää ääripäät on aina ääripäitä ja puistattavia oli kyse sitten ääriuskonnollisesta tai sotilaallisesta elämän katsomuksesta.
Tuo kaveri väkivaltaisen hyökäyksen alla ja siitä pelastettuna olis varmaankin tyytyväinen että joku vartija kykeni sen tekemään tai vaikka siviili. Tuskin kävis siinnä hampaat kurkussa/mustelmilla sanomaan ekaksi että "hyi sinä käytit demoonista hapettamis tekniikaa ja olet niitä jotka istuu ja hymisee aikido istunnassa pää alaspäin, lopeta moinen ja anna niiden hakata meidät niin kuoliaaksi kuin haluavat"

paljastuksen alla pitkää ja puisevaa lässytystä aika turhaa on elämäs jos jaksat lukee
paljastus:
hohoijaa
enne tiedettä oli faktana uskonnolinen fakta ainoana faktana
vanhoissa kirjoissa joista raamattukin on koottu on lain suoja tai jumalan suoja viranomaisille
ja ainoastaan kielto että ei saa tuhrata käsiään viattoman vereen
"sanalaskuissa on juurikin viitaus viranomaisten voimankäyttö oikeuteen ja alkeelinen varoitus kaiken maailman bandiitti häröilystä"

jos aikoo olla kykenevä tositoimissa on pakko harjoitella noita "demoonisia" kampailulajeja

ilman noita lajeja poikanikin olis orpo, tokihan tilanteissa oli tuuriakin tai uskova sanoo jumalan varjelusta mukana

nykyjään naureskellaan uskonnon maailmankaikeus selitykselle kun nykytiede on näyttänyt, että ei ne tähdet ookkaan kiinni taivaankannessa jonkun laittamana
ja kas 100 000 vuoden päästä naureskelaan nykytieteelle kun ei ne tahvot vuonna 2002 tajuneet sitä minkä me tajutaan vuonna 102002.


Silti ainoa tapa saada asiat ok (hyvin omassa henkilökohtaisessa elämässä) niin vuonna 6000 ekr kuin 2002 jkr tai 102002 jkr on sovittelu ja elämässä fiksuinta on maltillinen tuottavuus. Nuo kaksi asiaa ovat ne tärkeimmät asiat älyllisen elämän jatkumossa siihen raamattu ja muut uskon opukset tähtää ja tuo on asia jota ei ateistikaan voi olla hyväksymättä. Sopu elävien otusten välillä on se toimivin järjestys ja maltillinen-tuotto se rauhoitavin tapa elää ja elättää läheiset.

sanalaskujen kaukaisin havainto alkuperästä egyptiläisiltä/assyyrialaisilta, hox ristiriita kun raamatun maailma on vain 4500v vanha noin niinku muistasin voin olla väärässä

"kas niin kauon kuin on elämää älyllistä" leppeä vastaus tyynyttää kiukun ja sovi riitasi enne unille menoa, koska (oma tulkinta) huomenna riitaa voi jatkaa jos tarve... antaa mukaveman muiston kun sopii enne unia, kas kun moni tuppaa kuoleen yö unien aikana tai antaa tilaisuuden sovintosexille sekä sovussa hormoonitasot laskee ja rauhoituminen on helpompaa kuin adrenalissa ja kiivaana sängyssä pyörien.


http://sley.fi/luennot/Raamattu/Vt/Vanh ... l1-21B.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Sananlaskuja opiskelemaan!

Sananlaskujen kirja ei usein näytä puhuvan suoraan Jumalasta. Siinä ei käsitellä uskon ja opin asioita teoreettisesti ja teologisesti. Niistä puhutaan tavallisen ihmisen elämän ja arjen tasolla. Juuri siellä niiden paikka on tänäänkin. Joka näkee vaivan istua alas ja avata Sananlaskujen kirjan, oppii näkemään tämän kirjan viisauden ajankohtaisuuden. Jumalan laki on elämän oma laki ja joka elää Herran sanan mukaisesti löytää samalla lakastumattoman ja aidon viisauden.


Salomon, Daavidin pojan, Israelin kuninkaan, sananlaskut,
2. viisauden ja kurin oppimiseksi, ymmärryksen sanojen ymmärtämiseksi,
3. taitoa tuovan kurin, vanhurskauden, oikeuden ja vilpittömyyden saamiseksi,
4. mielevyyden antamiseksi yksinkertaisille, tiedon ja taidollisuuden nuorille.
5. Viisas kuulkoon ja saakoon oppia lisää, ja ymmärtäväinen hankkikoon elämänohjetta
6. ymmärtääkseen sananlaskuja ja vertauksia, viisasten sanoja ja heidän ongelmiansa.

itselle raamatun sanoma on "tehkää pahvit töitä että ette kuole nälkään ja eläkkää sovussa ettei murhanhimonouse ja tapa kaikia"

pe 14.9 tili 2300e jos maksan kaikki laskut kerralla joudun elään 0 e 2 viikoa eli kuolen nälkään
pakko se vaan on tehdä töitä ja vaaroo takaamasta kellekään ku niin mielellään iteki jätäisin masteri maksut maksamatta

ja olla kärsivälinen ku on mennyt tekeen lapsen vieraan naisen kanssa, jonka kanssa joutu tekeen parhaat vuotensa 2-3:a työtä ja käteen jäi lähes ei mitään miehuudesta(tuotosta) eli kaikki vaiva valui hukkaan...

jos sunkin elämä ois mennyt tätä rataa ois sanalaskuissa aika monta kohtaa jotka tunnistaisit
veipä vieraan naisen mies ilkivalalla multa autonkin korjateille 3x ja yrittisaada naamavärkin kasaan isoveljen avustuksella, onse vaan se mustasukaisen miehen viha leppymätön
paljastus:
Jos 6000vuotta vanhat sananlaskut toimivat tänäpäivänäki "tavallisen ihmisen elämän ja arjen tasolla." on se jotain enemmän ja tärkeempää kuin tiede joka on aina vanhentunutta tietoa, tän tajuaa perheellisenä viellä selkeemin. maltia tarvitaan joka päivä

tiede = on loputtomat portaat ylöspäin
henkiset ohjeet = kehä eli lähimäisten kohtelun positiivinen noidankehä, jolloin saat ystävällisyytesi lopulta takaisin joltain uudelta läheiseltäsi tai saat tuntea tunteen sisälläsi kun autoit

IHMISILLÄ ON PAKONOMAINEN TARVE pakottaa kaikki lähellä olevat samaan lahkoon oli se lahko siten seurakunta tai BJJ seura. Keinoina käytetään näitä, pelottelu, tuomitseminen, palkitseminen, arvostaminen, jne
kampailulajit niinkuin uskonlahkot ovat kaikki naurettavia kultapossukerhoja on vain valittava niistä itseleen mieluisin kultapossukerho
anteeksi modet ku vaivasin ku tejän on kai pakko lukee noi paljastuksetkin