Nyt voit liittyä etupotkijaksi näppärästi ja nopeasti PayPalin kautta tästä linkistä. Tukemalla Potkua pidät sivustoa pystyssä. :)

Kuva

Haku löysi 1 tuloksen

Hauki
elo 17, 2015, 15.29
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Minulle laji Joensuu-Liperi -akselilta
Vastaukset: 21
Luettu: 4937

Minulle laji Joensuu-Liperi -akselilta

Noista BJJ/lukkopainiympyröistä:

MMA Joensuulla voi tosiaan treenailla lukkopainia ja BJJ:täkin. Puvulla ei tosin ole tällä hetkellä kuin yksi säännöllinen vuoro viikossa, ja sekin on pelkkää sparria :) Jätkät kuitenkin juttelivat että syksyllä olisi suunnitteilla pukutekniikkaakin sisältävä vuoro. Noita pukuja on alkanut ilmaantua salille vasta ihan äskettäin. Mukaan pääsee vapaaottelun peruskurssin kautta, mutta jos sinulla on aiempaa vääntökokemusta niin varmaan suoraan painitreeneissäkin voit käydä. Kysy asiasta Jere Tontilta tai Timo Karttuselta. Treenit Peltolassa.

Grapplingteam on tainnut olla vähän hiljaisemmalla viimeajat mutta ymmärtääkseni treenit pyörii sielläkin. Pelkkää lukkopainia (+ thaikkupuoli erikseen). Ville Matikainen taitaa aktiivisimmin siellä treenejä vedellä, kysy häneltä. Treenit Rantakylässä.

Ja Skeletor Wrestling treenailee tosiaan lukkopainia 10 planeettasysteemillä. Heillä ei ole peruskursseja, vaan mukaan voi mennä suorilta (muistaakseni 5 euroa kerta, saattoi olla joku kuukausivaihtoehtokin). Muutamalla kaverilla on siellä myös puvut, joten myös puvuilla ajoittain treenaavat. Niko Rotko vetää siellä treenejä. Treenit urheilutalolla. Tässä vielä kesän treeniajat, kun tästä hämyporukasta voi olla vähän vaikea kaivella tietoja :) Tiistai 20.00 - 21.30 5-tatami, torstai 20.00-21.30 3-4-tatami, lauantai 12.00 - 14.00 3-4-tatami.

Judostakin voisi vähän sanoa. Yawaralta tosiaan löytyy kolme kuntojudotreeniä viikossa syyskuusta lähtien + lauantain vapaa vuoro. Samoin löytyy kolme yleistä/kilparyhmän treeniä. En tiedä millaisia treenejä haluat, mutta kuntojudon treenit on oikeastaan kaikki aika kevyitä ja pehmeitä, pienempi kynnys varmaan niissä käydä. Toisaalta jos vääntää haluat niin sitten suoraan vaan yleisiin treeneihin, niissä käy porukkaa joka osaa ottaa juuri sopivalla teholla. Tai ainakin jotkut osaa :) Kokeilemassa tai vierailemassa voi aina käydä vapaasti. Treenit urheilutalolla.