Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Nade
elo 17, 2009, 21.38
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Eläinten ruuat
Vastaukset: 19
Luettu: 1559

Eläinten ruuat

Edellinen kissa oli kai allerginen kalalle, kun oksensi aina kaiken ulos. Hän olisi kyllä syönyt sitä ja kaikkea muutakin vaikka kuinka. Oksentelu loppui, kun poisti kaiken kalan ruokavaliosta.
Nykyinen kissa ei oksentele koskaan. Karvapallojakaan ei tarvitse oksentaa, kun hän käy itse valitsemanaan aikana noin pari, kolme kertaa viikossa suihkussa ja sitten vaatii kampaamista ja hurisee tyytyväisenä.
Nykyinen kissa on kuitenkin äärimmäisen nirso ja saattaa jättää syömättä annoksensa. En oikeastaan koskaan ehdi eläinkauppoihin enkä ole perehtynyt ruokiin, joten ostamme tavallisista ruokakaupoista suunnilleen kaiken kissanruuan. Märkäruuista Sheba kelpaa ja kuivaruuista Best Friend Bilanx.
Muistaakseni Wiskasilla on sarjoja, joihin kuuluu junior- senior- jne.-ruuat. Äidin 20-vuotiaalle kissalle ostetaan senioria ja hän selvästi pitää siitä enemmän kuin tavallisista kissanruuista. Senioria on sekä märkäruokana että kuivaruokana.