Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Jarppa
tammi 10, 2019, 12.51
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Sykemittari harjoitteluvälineenä
Vastaukset: 149
Luettu: 41446

Sykemittari harjoitteluvälineenä

Lainaan Andya toisesta ketjusta.
Andy kirjoitti: tammi 9, 2019, 22.21 Tuossa vähän kovaa sparria meidän salilta. Kyseessä ovat siis 7-10v treenanneet ammattilaisottelijat.



Tuossa on tosi lyhyt erä ja sen takia molemmilla on kaasu pohjassa. Kukaan ei tietenkään voi ottaa 3 min eriä tuolla tahdilla ja muutenkaan tuollaista ei voi tehdä kovin paljon ilman että tulee loukkaantumisia. Perusharrastajalle tuommoinen olisi tietenkin aivan älytöntä, mutta ottelijan pitää olla kokenut niitä iskujenvaihtoja, että osaa toimia niissä.
Tuossa näyttäisi olevan sykemittari mukana ihan reippaassa menossa ja kiinnostaisi tietää mikä mittari on kyseessä ja miten hyvin kestää kovempaa kontaktia?

Pystysparrissa osumia siihen on lienee helpohko välttää, mutta mattopainissa ei varmaankaan. Meneeköhän tuo päreiksi jos se jää jonkun isokokoisen alle matossa? Kiinnostaisi vähän sykkeen seuranta treeneissä.