Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Jarppa
elo 28, 2011, 19.28
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: Nyrkkeilyuutisia ***TULOKSIA***
Vastaukset: 322
Luettu: 100628

Nyrkkeilyuutisia ***TULOKSIA***

Erittäin hyvännäköistä nyrkkeilyä! Lopettava kombo oli upea, vasen uppari upposi suoraan leukaan, Robert haistoi veren ja lopetti ottelun niin selvästi kuin ottelun voi lopettaa. Tuomari meni väliin täysin oikealla hetkellä, ja päätöksestä ei lienee ole kenelläkään valitettavaa. :perfect10:
Jarppa
syys 27, 2009, 17.17
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: Nyrkkeilyuutisia ***TULOKSIA***
Vastaukset: 322
Luettu: 100628

Nyrkkeilyuutisia ***TULOKSIA***

Tässä koko matsi:
[video][/video]
Turtti kirjoitti: Mielestäni ottelun kehätuomari oli aika pihalla tuossa, ensimmäisen luvunlaskun aikana näkyi selvästi miten Amin oli pihalla kuin lumiukko mutta tuomari antoi ottelun jatkua, toinen luvunlasku tuli lähes aiheettomasti kun Amin kaatui kaverin tönimisestä, Amin näytti tuomarille että "turhaan lasket" ja tämän jälkeen dumari keskeytti ottelun (en tiedä sitten tulkitsiko Aminin viittoilut toisin), tässä vaiheessa Amin oli kuitenkin huomattavasti selväpäisemmän oloinen kuin ensimmäisen luvunlaskun aikana.
Eikös toinen luvunlasku kuitenkin tullut ihan siitä että Macklin hyökkäsi päättäväisesti ja Asikainen ei ehtinyt perääntymään tasapainossa, otti pari osumaa enemmän suojaukseen kuin päähän, mutta kaatui kuitenkin. Välissä Amin kaatui kyllä myös kaverin tönimisestä, mutta se mistä tuomari pisti poikki oli kuitenkin ihan nyrkkeilyä eikä tönimistä. Toisen luvunlaskun aikana Amin katseli enemmän ympärilleen (sen sijaan että olisi katsonut tuomaria suoraan silmiin kuten ensimmäisessä luvunlaskussa), joten sinällään ymmärrän kyllä tuomarin päätöksen, vaikka luulen että Amin olisi kyllä vielä kyennyt tuosta jatkamaan.

Edit: eli siis kyllä minusta tuomarin päätös oli siinä tilanteessa ihan järkevä, ja Macklin mestaruutensa ansaitsi. Vaikka kyllä harmittaa Asikaisen tappio.