Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 7 tulosta

Jarppa
tammi 20, 2010, 15.32
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Tony Halme
Vastaukset: 572
Luettu: 61116

Tony Halme

Jussi Häkkinen kirjoitti: Niin. Halmetta ei kutsuttukaan noilla. Hänen ikonista olomuotoaan, metafyysisen ja fyysisen Halmeen yhdistelmää kutsuttiin noin.
Tämä perustelu kuulostaa yhtä hyvältä kuin kiusaaja joka kertoo ettei oikeasti kiusannut toista, kiusatuksi väitetty vain sattui olemaan siinä naaman edessä kiusaajan huudellessa mielikuvitusolennolle.
Jarppa
tammi 20, 2010, 14.48
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Tony Halme
Vastaukset: 572
Luettu: 61116

Tony Halme

Jussi Häkkinen kirjoitti:
Ile71 kirjoitti: Voitko selittää, mikä oli niiden loukkaavien ilmaisujen (möhkäle, elukka) tarkoitus kolumnissa?
Ovatko nuo loukkaavia? Ne viittaavat vahvasti esiintymistapaan ja -uhoon, portsaripuheisiin ja myös miehen symboliseen ikonikuvaan - joka oli hyvinkin möhkälemäinen. Halme oli erään kansanosan ikoni, möhkäle, järkäle. Käytöksessä taas oli primitiivisiä, elukkamaisia puolia, oletettavasti ainakin alkuun tietoisesti. Myös fyysisyyden voimakas esilletuonti ympäristössä, jossa sillä ei ole (eikä pidä olla) minkäänlaista merkitystä on primitiivistä ja elukkamaista.
Kuvauksiinhan kuului mm. "möhkäleen muotoinen kotieläin", "niskamakkara", "mulli ja elukka", "kuohittu mahtisonni". Kyllä minä ainakin pidän noita loukkaavana, ja olen kohtalaisen varma, että jos alkaisin vaikkapa ylipainoisia työkavereita kutsumaan noilla töissä, niin työilmapiiri kärsisi aika melkoisesti, mikäli pysyisin edes töissä.

Voiko seuraava kolumnisti käyttää noita termejä kirjoittaessaan vaikkapa presidentti Martti Ahtisaaresta, nobel- rauhanpalkinnon voittajasta? Kuohittu- sana pitää tosin jättää pois, koska Martilla on jälkikasvua.

Kolumnin yritys oli ehkä olla mediaa kritisoiva, mutta ikävä kyllä median kritisointi hukkui henkilöön kohdistuviin haukkumasanoihin.
Jarppa
tammi 18, 2010, 23.56
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Tony Halme
Vastaukset: 572
Luettu: 61116

Tony Halme

TimoS kirjoitti:
Kari Aittomäki kirjoitti: Halme ikäänkuin lukittiin roolinsa rajojen sisään, toisin kuin jossain toisaalla.
Hänen oli oltava Viikinki ja sellaisena hänet hahmotettiin.
Hauskuuttajana. Haarniska, jota Tony itte ei kyenny riisumaan.
Niin. Jussi taitaa lähinnä hakea sitä, että kukaan ei oikeasti pakottanut Halmetta pitämään sitä roolia yllä. Jos hän olisi halunnut, niin uskon, että olisi pystynyt sen roolin jättämään. Voi olla, että joittenkin mielestä hän olisi sitten pettänyt valitsijansa.
Suomen tapa, onhan jumalauta Tanja Vienonenkin yhä vain x-missi.
Ministeritason poliitikko sentään.
Tästä olen eri mieltä. Totta, Tanja Vienonen tuli tunnetuksi misseytensä kautta ja varmaan sen ansiosta hänet aikoinaan eduskuntaankin valittiin, mutta hän on kuitenkin mielestäni jättänyt sen taakseen. Hän on nykyään poliitikko (ei sieltä terävimmästä päästä mielestäni, mutta se on sivuseikka). Tai vaikkapa Vihreitten nykyinen puheenjohtaja. Käsittääkseni hänen poliittiset ansionsa ennen eduskuntaan valintaa olivat Ultra Bran sanoittaja ja jäsen. Harva kuitenkaan enää viittaa hänen pelkästään moisilla ansioilla.
Mä tapasin Halmeen Mikkelissä joskus tuossa vuoden 2000-2001 tienoilla baarissa. Oli tosiaan aikalailla sellainen tyyppi kuin mitä Aittomäki ja moni muukin on kuvaillut, rento ja hauska, eikä puhettakaan mistään uhoamisesta tai hillumisesta. Heitti hyvää läppää ja oli muutenkin varsin rentoa pöytäseuraa. Olin tosiaan aika yllättynyt koska odotukset oli median antamassa kuvassa, mikä ei pitänyt yhtään paikkaansa. Nykysin oon oppinut, että median antamaan kuvaan ei hirveästi kannata luottaa.
Jarppa
tammi 15, 2010, 20.55
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Tony Halme
Vastaukset: 572
Luettu: 61116

Tony Halme

Jussi Häkkinen kirjoitti: Kansanedustaja-aikana taas Halme ei saanut protestiäänivyöryä lukuunottamatta tehdyksi käytännössä mitään. Hän oli äänekäs juliste, tietynlaisen täysillä seinään ajavan ja kovan edessä luovuttavan elämäntyylin huimasti glorifioitu ikoni.
Epäilemättä henkilö joka eduskuntavaaleissa 2003 sekä kunnallisvaaleissa 2004 tuli molemmissa valituksi sai varmasti huomattavasti vähemmän aikaan kuin vaikkapa henkilöt jotka jäivät esim. kunnallisvaaleissa valitsematta. Vielä kun muistat kertoa miten mitättömästi Halme sai jäähallin ihmisiä täyteen (mitätön saavutus jonka kuka vaan voisi toistaa?) ja kerrot miten itse tekisit senkin paremmin, niin avot, kyllä olet taannut itsellesi paikan Suomen historiassa toisin kuin Halme mielestäsi ansaitsee. :p
Jarppa
tammi 13, 2010, 20.31
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Tony Halme
Vastaukset: 572
Luettu: 61116

Tony Halme

Aika jännä, Kokkola-lehti löytyy myös verkosta, ja tämän hetken numerossa sivulla 6 on tosiaan Esa Tarvaisen nimellä juttu, joka tosin vaikuttaa ihan Karin kynästä olevalta kirjoitukselta. Olisko nettiversiossa virhe?

http://www.kokkola.net/epaper/
Jarppa
marras 23, 2009, 17.57
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Tony Halme
Vastaukset: 572
Luettu: 61116

Tony Halme

Volk Han vs Tony "Viking" Halme

[video][/video]

Aika kivuliaan näköinen calf- crank tuossa alussa, pakko nostaa hattua Tonylle siitä, että haki rope escapen eikä taputtanut. Mäkin käytän tuota välillä subbarissa, sattuu ihan hemmetisti. On muuten paljon kivemman näköistä ku monet pellepainit mitä oon nähnyt, kun lopetukset sentään näyttää aidoilta. Vastus Volk Han on mestari sambossa, ihan mukavasti teki ettei hakenut nivellukkoa polveen vaan lihaslukon pohkeeseen, ja muutenkin haki lukot hyvin kontrolloidusti.
Jarppa
marras 23, 2009, 17.49
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Tony Halme
Vastaukset: 572
Luettu: 61116

Tony Halme

Volk Han vs Tony "Viking" Halme

" onclick="window.open(this.href);return false;